Monden

VIDEO | O buzoiancă, în rol de Wonder Woman în clipul piesei lui Liviu Teodorescu

,,Pentru alte roluri de Wonder Woman și Nikita, femme fatale, nu ezitați să mă contactați”, a scris pe pagina ei de Facebook buzoianca Elena Popescu, în dreptul clipului ,,Muzele”, ce poartă semnătura lui Liviu Teodorescu. Blonda a jucat rolul principal în care lovește cu piciorul, cu mâi­nile, trântește și anihilează o întreagă gașcă de băieți, pentru a-l cuceri doar pe… artist. Piesa și clipul sunt mai mult decât speciale, datorită colaborării cu celebrul Manuel Riva, ,,Muzele” fiind prima piesă lansată în limba română de vedeta internațională.

Rolul inedit în care a fost plasată Elena a presupus câteva antrenamente de kick-boxing, pentru că buzoianca stăpânește foarte bine loviturile cu piciorul și cu pumnii, fie ele și regizate. Cu sânge pe față și pe corp, Elena iese biruitoare din conflictul iscat în barul plin de bărbați în care intră pentru a-și cuceri ,,ținta”, devenind muza ideală pentru Liviu Teodorescu. Clipul, lansat în luna aprilie pentru a fi unul dintre hiturile verii, are până acum aproximativ 100.000 de vizualizări.

Reamintim că Elena-Maria Popescu este absolventă a Colegiului Hasdeu. Ea a fost distribuită în reclamele unor firme de fast-food și de băuturi, dar și în videoclipurile unor artiști de marcă. În 2019, buzoianca a fost aleasă să apară în clipul de prezen­tare al unei companii ame­ricane de bijuterii de lux. Tot în 2019, Elena s-a ocupat de producția videocli­pului piesei lui Vescan „Am uitat să fim oameni”. În 2018, blondina a apărut și în reclamele de la Pizza Hut. De-a lungul timpului, Elena a apărut în videoclipurile unor artiști precum Alexan­dra Stan („Syncronize”), Vanotek („Tell Me Who”), Lidia Buble („Vintage”), Hr. Troles & Josh Lorenzen („Run”) și în reclame TV la cafeaua ,,La Festa 3×1”.

Textul piesei a fost scris de Liviu Teodorescu, iar muzica a fost compusă de Liviu Teodorescu împreună cu Manuel Riva. Melodia are un vibe dance pop catchy, iar beaturile invită lumea pe ringul de dans. ,,Piesa e făcută în două ore, a fost un moment de inspirație maximă, în studio, cu Manuel Riva. Clipul este realizat de NGM și s-a muncit enorm la el. Cred că este cel mai bun produs al meu din ultima vreme și le mulțumesc tuturor pentru implicare”, a declarat Liviu Teodorescu. Videoclipul piesei a fost filmat în București și a fost regizat de echipa NGM Creative. Clipul are un vibe de anii ‘80 și poate fi descris ca un film de acțiune de scurt metraj. Intriga poveștii este de natură psihologică, ­gra­vitând în jurul personajului interpretat de modelul Elena Maria Popescu. La rea­lizarea scenelor de luptă au participat cascadori profesioniști, iar finalul clipului este deschis, lăsând loc pu­blicului de interpretare.

Amintim că artistul și compozitorul Liviu Teodorescu s-a lansat în industria muzicală odată cu apariția sa la emisiunea-concurs ,,Vocea României”. De atunci a lansat numeroase hituri și are propriul studio de producție muzicală, LiTE Music. ,,Fanele”, ,,Ești Piesă”, ,,Obsesie”, ,,Lista de Păcate” sau ,,Ascultă” sunt doar câteva dintre piesele care au strâns milioane de vizualizări pe YouTube. În 2020, Liviu Teodorescu a lansat numeroase piese precum “,,Mulțumesc”, ,,Mi-ai pus ceva în pahar”, ,,Unde îți zboară gândul”, ,,Cerule” feat. BRUJA și ,,Sar pe noi” feat. Dorian Popa. La începutul acestui an, Liviu a colaborat cu Jo pentru single-ul ,,Fluturii”.

De cealaltă parte, Ma­nuel Riva a colaborat cu artiști consacrați precum Alexandra Stan, Linsday Lohan, Kelli-Leigh, Misha Miller & Eneli. El este cunoscut pentru hituri ca ,,MHM MHM”, ,,Sacred Touch”, ,,Hey Now” sau ,,Miami”, melodii adăugate în playlisturile celor mai mari DJ din lume, precum Tiesto, Fedde LeGrand, Cosmic Gate sau Sander Van Doorn. Manuel Riva a fost prezent în topurile Billboard cu piesele sale și este unul dintre artiștii nominalizați la Europe Music Awards, la categoria ,,Best Romanian Act”.

Articole similare