Monden

VIDEO | Mirela Ursache, divă în Dubai

Un featuring de vară, o piesă cu versuri ,,ascuțite”, și o divă pe măsură! Acestea sunt ingredientele noului clip al cunoscutului artist și, mai nou, actor Rareș Dragomir, unul dintre fiii regretatului compozitor Marius Dragomir, care a dorit un vibe de vară pentru noua sa melodie; și a reușit în totalitate, grație și colaborării sale cu Domnul G. (Răzvan Niță) și cu buzoianca Mirela Ursache.

Piesa transpune portretul unei dive mult prea sofisticate, care vrea doar vacanțe în Dubai, bijuterii și haine scumpe, care are ,,scai” la euro, este fandosită, plictisită și clar o… ispită! Îmbrăcată într-o rochie mulată și cu celebrii săi pantofi roșii, Mirela intră perfect în rolul divei de Dubai și a prințesei de Monaco, care vrea doar ,,bani, cașcaval, biștari și mălai, plus bani la lăutari” și le sucește mințile celor doi artiști din videoclip, care se ,,țin scai” după ea, până dimineață la răsărit. ,,Un diavol cu chip de înger”, Mirela dansează cu ei pe finalul piesei, pe nisi­pul fierbinte, până la răsărit, după care îi abandonează și pleacă în căutarea altor ,,prăzi”.

Colaborarea Mirelei cu Rareș Dragomir s-a parafat după ce ambii au fost distribuiți în episoadele emisiunii ,,În căutarea adevă­rului”, unde au jucat pe rând rolul de soți, părinți și prieteni, iar la ideea noului clip au colaborat amândoi, semn că și în afara rolurilor fac echipă bună. Clipul ­pos­tat zilele trecute a fost promovat și la matinalul lui Răzvan și Dani și se apropie deja de 1.000 de vizualizări.

Reamintim că Rareș Dragomir a crescut cu mu­zica tatălui sau, regretatul compozitor Marcel Drago­mir, un suflet unic, care i-a insuflat pasiunea pentru muzică, iubirea pentru frumos, un om de la care a învățat tainele muzicii. A avut ocazia să descopere secretele succesului în arta predării, urmărind toate lecțiile și repetițiile făcute cu marile voci, vedete care au încântat publicul. A crescut pe platourile de televiziune asistând la înre­gistrările și filmările tuturor showurilor TV pentru care tatăl său compunea muzică. Toate acestea l-au influențat covărșitor în dezvoltarea carierei artistice. Primele apariții TV în care a cântat și a prezentat au avut loc în 1980, la TVR, la emisiunea Lumea Copiilor. S-a lansat în muzică în 1992, la Festivalul Internațional București ‘92. Îmbinarea între muzică și televiziune a născut și cariera lui de realizator și prezentator TV și Radio, la TVR, Tele 7abc, OTV, Antena 1, Itsy Bitsy FM și Vibe FM. Interpretul și compozitorul care a participat și la emisiunea ,,Te cunosc de undeva” este căsătorit cu prezentatoarea TV Simona Bălănescu și au împreună doi copii, Rebecca și Marc.

Articole similare

error: Continut protejat!!