duminică, 24 ianuarie 2021

VIDEO | Mihai Râpeanu a lansat piesa „Lacrimi de rouă”, în formula Steam Music

• Buzoianul a filmat într-o salină, alături de colegul de band, Sorin Cotorceanu, un clip pe care l-au lansat pe 1 decembrie

Zbuciumul unui tânăr rămas singur, fără iubita lui, amintirile frumoase cu ea, dar și opțiunea de a merge mai departe. Cam acestea sunt ingredientele noului proiect lansat de Mihai Râpeanu (trupa Undercover) și colegul său, Sorin Cotorceanu, din formula Steam Music. Piesa, ce be­neficiază și de un videoclip filmat într-o salină, se numește „Lacrimi de rouă”, iar conceptul acestui cântec a apărut în primăvara anului 2020, dar a fost montat și filmat ulterior, pentru a fi lansat chiar de Ziua Națio­nală a României.

Motivul pentru care a durat atât de mult a ținut de perioada de criză provocată de Covid-19, în care cei doi artiști s-au concentrat mai mult pe chestiuni de ordin tehnic în ceea ce privește structura cântecului. „În general stăm mult, pentru că ne dorim să iasă bine. Punem accent pe calitate și nu pe cantitate. Acest aspect este dovedit și de numărul nu foarte mare de proiecte. Avem în portofoliu în jur de zece cântece. Puține, dar valoroase. Sunt compuse din inimă, ca și acesta”, a declarat Mihai Râpeanu.

În altă ordine de idei, această perioadă dificilă, pe care au simțit-o prin toți porii și cei doi artiști, i-a determinat să stea mai puțin în studio și mai mult în sânul familiei, ceea ce a dus și la mai puțină creativitate. „Acum situația s-a mai stabilizat, cel puțin din punctul nostru de vedere, și așteptăm să petrecem cu bucurie Sărbătorile de Iarnă. În acest sens, ne propunem să lansăm și un cântec de Crăciun, cât de curând”, a mai completat buzoianul. Iar în 2021, tot în formula Steam Music, Mihai și Sorin au un proiect de o amploare mai mare, aceasta dacă situația generală o va permite; însă mai multe detalii vom afla la momentul oportun.

loading...
error: Content is protected !!