Monden

VIDEO | Irina Fodor, interviu sincer despre copilărie și echilibrul dintre viața profesională și cea personală

În ultimul an i s-au întâmplat multe, a muncit cu drag și spor în proiecte diferite de televiziune, a dormit la filmări în țări străine mai mult decât pe perna de acasă, dar recunoaște că tot ceea ce i s-a întâmplat a fost primit cu plăcere și nu regretă decât timpul puțin petrecut cu familia.

Irina Fodor și Lorena Buhnici

Într-un interviu acordat Lorenei Buhnici, buzoianca Irina Fodor vorbește cu multă sinceritate despre toate etapele vieții ei de până acum, de când se cățăra în copaci și o tundea tatăl ei „castron”, până la fricile din facultate, că nu se va descurca singură și nu va reuși să își ducă la bun sfârșit țelul, acela de a ajunge un om de televizune. „Am pornit de la o treaptă mică, și am muncit 13 ani pentru a ajunge aici. Am lucrat la toate departamentele, peste tot, reporter, asistent, producție, editare text, departament video, prezentator. Am avut norocul de a fi prietenă cu toți, dar și să fiu înconjurată de oameni calzi, și am fost curioasă mereu, pentru că sunt de părere că nu trebuie să rămâi ca o căprioară cu ochii mari atunci când ți se cere ceva. Eu am crescut frumos, am fost o băiețoasă și văd că așa este și fata mea. Iubeam natura, animalele, așa o fac și acum. Am fost mereu curioasă, așa sunt și acum. Nu prea m-a deranjat nimic la vârsta copilăriei, că mă cățăram în copaci, că mă tundea tata «castron».
Irina Mică încă există și acum în mine, fac totul cu zâmbetul pe buze și nu mă supăr din orice”,
a spus buzoianca.

Și, dacă mereu este cu zâmbetul la purtător, Irina recunoaște că pe alocuri toată aglomerația din acest an a ținut-o foarte departe de timpul petrecut cu familia, pentru că munca în televiziune și proiectul „Chefi fără limite”, ce a venit rapid după „Asia Express”, au ținut-o mai bine de cinci luni departe de casă. „Am muncit în cele două proiecte aproape cinci luni la foc continuu. A fost desfășurare mare de forță și în «Asia Express» și în «Chefi fără limite». A fost un an profesional și foarte puțin personal, m-am văzut cu Răzvan printre picături, am stat cinci luni numai în filmări, iar când am venit eu dintr-un proiect, a plecat el. A fost extrem de obositor, am dormit luni la rând doar câteva ore pe noapte, eu ca reporter întâi, apoi ca prezentator, însă echipa de producție dormea maximum trei ore pe noapte, timp de două luni la rând. Respect mare pentru ei! Și eu am suferit alături de ei, am făcut foamea, dar nu ca ei, am alergat, pentru că acolo trebuie să ții ritmul. Și la showul de cooking am răbdat și am admirat de departe mirosul, mai mult ca la Asia Express. Este uneori o utopie, să iei parte la un concurs de gătit și tu tot să rabzi, să îți fie foame, să nu mănânci sau să gusti”, a mai povestit Irina.

Reamintim că Irina Fodor s-a născut în Buzău și a intrat în lumea televiziunii foarte devreme. Este absolventă a Facultății de Jurnalism din cadrul Universității din Bucureșți, iar primul job în lumea televiziunii a fost acela de reporter. A fost gazda emisiunii, „Poveștiri adevărate” la PRO TV, după care au urmat emisiunile „La Măruță”, „Vocea României” și „Românii au Talent”. De anul trecut face parte din echipa Antena 1, unde a preluat show-uri precum, „Asia Expres”, „Chefi Fără Limite”, și, de curând, un show inedit, „Dancing On Ice”, alături de Ștefan Bănică Jr.

Articole similare