Actualitate

VIDEO / Interlopul fugar buzoian Anaser Duduianu s-a mutat de pe Tik-Tok pe Facebook

Interlopul buzoian Florin Duduianu, zis „Anaser” a făcut un nou live din Cancun, Mexic, acolo unde spune el că se află și a adus noi acuzații clanului Vasiloi, pe membrii căruia îi acuză și de afaceri ilegale cu o primărie din București. Anaser Duduianu este dat în urmărire internațională din august 2020, fiind cercetat pentru șantaj în dosarul maneliștilor. După unele surse este în SUA, însă, după spusele lui, interlopul se află în Cancun, Mexic.

De acolo nu se sfiește să-și amenințe dușmanii din România și nici pe cei care îi instrumentează dosarul: „Dacă am greșit și am o faptă în care se justifică cu adevărat că am tâlhărit, că am luat, că am suplimentat viața cuiva, vreau să-mi dea pe viață, să-mi distrugă viața, să-mi facă ce vrea. Dar să ne exterminați… avem și noi copii, familie, oameni care ne iubește, care ne respectă, care ține la noi. Și nu noi suntem oamenii care mâncăm banii țării și banii oamenilor. Noi am ajuns în România oamenii de serviciu. Și ce înseamnă în România oamenii de serviciu? Adică, dacă se face o campanie electorală, ca primă arestare e hai să îi arestăm pe Duduieni ca să vadă România că distrugem clanuri”, se victimizează Duduianu.

„Am 13 sau 14 formulare cu domnii Vasiloi, cum a lăsat lumea fără case, cum au construit blocuri în parcurile copiilor și pe terenurile oamenilor și blaturi pe care le au cu domnul Pepe care le dă terenuri, le ia aprobări de la domnul primar. Vă voi posta toate faptele celor din familia Vasiloi cum au câștigat licitația cu vaccinurile și testele de salivă în România la copii în școli și peste tot și cum câștigă pe an 46 și 75 de milioane de euro”, spunea Anaser Duduianu într-un live anterior, pe Tik-Tok.

Spune că-i este amenințată viața

Interlopul buzoian îi acuză pe cei din clanul Vasiloi că vor să-l asasineze ca să nu mai dezvăluie afacerile lor ilegale: „Domnul Magiunică Vasiloi te rog să nu-mi mai trimiți vorbe că plătești 5-6 milioane de euro tu cu Miki, bombardierul ăsta care a nenorocit lumea, să mă asasinați să tragă în mine pe aici prin Mexic pe unde sunt eu. Voi nu aveți putere aici. Vă credeți în filmele cu Pablo Escobar? Sunt în Cancun, nu în America, cum se tot spune. Cum este posibil ca frățiorul Lindon care a venit singur și s-a predat să fie reținut și în momentul de față direct pe pușcăria Rahova, iar Costel Litrașu, recidivist, care l-a bătut pe viceprimar la Chiajna să nu mai candideze la primărie, e în libertate. Băi Litrașule, îți spun o vorbă, nu te ameninț: îți aduci aminte când stăteam noi la Rahova printre gratii și te dădeai că ești frate cu noi? Și tu ai sărit pe Aramis la nuntă? Să nu uiți că toate drumurile duc într-un singur loc: la Rahova. Acolo nu mai e Miki al lui Vasiloi. Ne întâlnim acolo!”, a mai spus interlopul.

Anaser spune că e nevinovat în dosarul maneliștilor, că n-a șantajat pe nimeni. „Nu l-am tâlhărit pe Ghiță Adriano, pe Babanu, nu l-am șantajat pe Salam. Singura faptă pe care o recunosc e că i-am dat un capac sau un pumn lui Bujilă care e cumătrul nostru, nașul lui frate-miu, David. Și i-am rupt geaca de pe el și m-am certat cu el”, a spus Anaser într-un live  pe Facebook.

Clanul Duduianu, unul dintre cele mai sângeroase din București

Clanul Duduianu este considerat printre cele mai violente din București. Membrii grupării de crimă organizată nu ezită să-și expună în mod public opulența, pe rețelele de socializare: vile luxoase, mașini scumpe sau petreceri fastuoase.

Însă după moartea lui Florin Mototolea (Emi Pian), gruparea pare să se afle în derivă. Mai mult, clanul a mai suferit o pierdere anul trecut. În decembrie 2020 a murit și tatăl lui Emi Pian. Acesta a decedat în închisoare, la Penitenciarul Spital Mioveni, unde era internat de ceva vreme. Ar fi făcut infarct pe 1 decembrie.

Povestea clanului Duduienilor începe încă de la sfârșitul anilor ’80 în comuna Sintești (Ilfov), „raiul” furturilor de fier vechi. Pentru că localitatea era prea mică pentru ambițiile lor, frații Ion, Cristofor și Niculae Duduianun (tatăl lui Florin Mototolea) și-au unit forțele și au intrat în „afaceri” în cartierul Pantelimon din Sectorul 2 al Capitalei. În această acțiune nu au venit singuri, ci însoțiți de alte facțiuni ale familiei. În caz de nevoie aveau ajutoare la îndemână.

Ferocitatea acestora au dus imediat clanul pe lista celor mai periculoase grupări infracționale din Capitală. Dacă, la început, se ocupau cu furturi de fier vechi sau de spargeri de locuințe, clanul Duduianu și-a făcut un renume din infracțiuni comise cu violență. Au mai fost săltați pentru taxe de protecție, cămătărie și șantaj.

 

 

 

Articole similare