sâmbătă, 11 iulie 2020

VIDEO/ FOTO | Incendiu puternic pe strada Transilvaniei

Update:

În sprijinul pompierilor buzoieni au venit forțe suplimentare din trei județe: Vrancea, Ialomița și Prahova. Vântul care a început să bată crește dificultatea intervenției. Un pompier de la o firmă privată a fost intoxicat și a fost transportat la spital.

Update:

Pompierii acționează la această oră cu 10 autospeciale pentru localizarea incendiului care se manifestă pe o suprafață de circa 3000 metri pătrați, spune purtătorul de cuvânt al Biroului de Presă al instituției. ISU  a mobilizat pentru această intervenție toți lucrătorii. Nu există victime, cel puțin din primele constatări care au putut fi făcute de forțele de intervenție.

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă  a anunţat că în sprijinul colegilor de la ISU Buzău au fost dislocate 3 autospeciale de stingere de la ISU Prahova, 1 de la ISU Ialomiţa şi 1 de la ISU Vrancea. Ulterior, maşinile de stingere au fost suplimentate cu alte 2 echipaje de la ISU Brăila.

Update:

A fost lansat Ro Alert în care se anunță incendiu de deșeuri materiale combustibile în zona de nord a orașului Buzău, cu degajări mari de fum. ISU recomandă buzoienilor să evite zonele expuse, să închidă geamurile locuințelor, să acceseze canalele media și aplicațiile din mediul online ale DSU ȘI IGSU.

Update:

Prefectul județului Carmen Ichim și adjunctul IPJ Buzău,cms. șef Valentin Miriță, au fost la fața locului pentru a vedea care este situația și ce se poate face pentru a nu exista victime și pentru limitarea pagubelor. De asemenea, a mai fost prezent și s-a ocupat de evacuarea locatarilor blocului din apropiere cms. șef Liviu Marica. În continuare la fața locului ajung noi echipaje de pompieri. Au fost oprite gazele și energia electrică, la fața locului anjungând și reprezentantul DISTRIGAZ.

Update:

Poliția s-a deplasat la fața locului pentru a lua legătura cu proprietarii din blocul de nefamiliști din fața societății. Se dispune evacuarea celor aflați în bloc pentru că s-au produs explozii la societatea  SUPIT.

 

Un incendiu este în desfășurare la aceasta oră pe strada Transilvaniei din municipiul Buzău.Se degajă un fum gros și înecăcios. Fumul gros și flăcările se văd de la distanță. Se pare că incendiul se manifestă la o firmă de dezmembrări.  Pompierii intervin pentru stingerea incendiului. Vom reveni cu amănunte.

loading...
error: Content is protected !!