luni, 10 august 2020

Regulile de bază și importanța acestora pentru o ținută impecabilă

Cumpărarea unui costum este un ritual esențial pentru fiecare om, dar poate deveni copleșitor cu atât de multe modele și stiluri disponibile pe piață. Mai jos veți găsi toate detaliile și modelele de design pe care trebuie să le cunoașteți atunci când doriți să vă cumpărați produsul perfect.

Iată care sunt cele mai utile sfaturi pentru găsirea costumului potrivit

Indiferent cât de mulți bani ați cheltuit pe el, un costum nepotrivit, fie că este prea strâmt sau este prea mare și voluminos, nu va arăta niciodată bine. Este important să știți ce mărime și ce modele vi se potrivesc. Puteți accesa site-ul Monarchformen, unde veți găsi modelul potrivit pentru costumele business in trend.

Un costum purtat corect poate face ca orice om să se simtă pregătit să ocupe un loc în lume. Așadar, acoperind o serie de elemente de bază și cercetând suficient de mult înainte de a intra în magazin, vă veți asigura că veți cumpăra un costum care poate fi cu adevărat uimitor.

Cum să faceți măsurători pentru un costum:

Aici puteți găsi modelul potrivit de costum și care sunt regulile de bază pe care trebuie să le respectați.

Pentru început, veți avea nevoie de o bandă și de o persoană care să vă ajute să faceți măsurătorile. Trebuie să purtați o cămașă sau un tricou și o pereche de pantaloni atunci când vă măsurați și să  vă asigurați că păstrați banda măsurată, dar nu strânsă. 

Ghid pentru măsurătorile personalizate: 

Croitorul tău va lua mai multe măsurători cum ar fi: piept, talie, zona fesieră și chiar mai multe (deși nu la fel de multe ca atunci când faci un costum la comandă). Sau puteți încerca să faceți măsurători pentru un costum croit de la început.Acesta oferă un șablon pe care croitorul vostru poate să-l lucreze și el va începe să-l prindă pentru a forma un costum care se potrivește mai bine cu voi, unul care compensează caracteristicile unice ale corpului.

Întrebați orice femeie și ea vă va spune că un bărbat în costum este mai sexy decât un bărbat îmbrăcat într-o ținută sport. 

Nu este vorba doar de îmbrăcarea unui costum, ci de stilul acestuia. 

Detaliile contează

Partea finală a procesului de consultare, care poate să dureze cel puțin o oră și va trebui să fie rezervată în avans, este locul unde alegeți toate detaliile suplimentare care fac costumul potrivit pentru voi. Opțiunile variază de la stilul costumului, numărul de butoane din fixare, curelele, butoane de reglare laterală, manșete sau finisaj simplu, tip de buzunare, și așa mai departe.

Toate aceste detalii vă vor ajuta să găsiți costumele potrivite și veți învăța pașii de bază în alcătuirea ținutei perfecte.

Nu uitați, o ținută impecabilă atrage o atitudine încrezătoare!

Sursă foto: www.shutterstock.com

loading...
error: Content is protected !!