joi, 22 octombrie 2020

VIDEO | Gabriela Cristea, piesă nouă produsă de tatăl Andreei Bălan

O dragoste din trecut, amintiri frumoase și cre­dința că totul va fi bine! Acestea sunt ingredientele noii piese semnate de fosta solistă a Teatrului de Ope­retă „Ion Dacian” Gabriela Cristea. Buzoianca a lansat zilele acestea și clipul piesei, un clip pe care  a ales să îl filmeze în pasajul subteran din apropierea Catedralei Sf. Sava, un pasaj unde poate fi admirată expoziția „Istoria județului Buzău”.

Gabriela a lansat piesa și clipul la începutul acestei săptămâni și deja numărul vizualizărilor a depășit 400.

„Pandemia aceasta ne-a ținut departe de studio și de public, dar ne-a oferit timp pentru mediație și idei, gânduri bune, iar acum ne revenim treptat și le punem în aplicare. Sper să vă meargă la suflet versurile și linia melodică ale piesei mele și vă spun că surprizele vor mai continua, pentru că am o echipă muncitoare în spate, ce nu va sta locului o clipă de acum încolo”, a declarat pentru OPINIA Gabriela Cristea.

Buzoianca a ținut să mulțumească compozitorului Alin Radu pentru versurile piesei și lui Săndel Bălan pentru materialul producției, precum și fetelor care asigură backing vocalsul piesei.

„O piesă compusă sub bagheta compozitorului Alin Radu”

„Piesa <Amintiri> este o piesă în premieră, o piesă care îmbină genul muzical pop cu genul muzical opera numit pop-opera. O piesă compusă sub bagheta compozitorului Alin Radu, care semnează și orchestrația, iar textul este scris de Mădălina Cernat. Producător executiv al acestui proiect este Săndel Bălan, tatăl renumitei artiste Andreea Bălan și vocile din backing, care au fost rea­lizate și gândite de mine, aparțin Alessiei, Biancăi și Andradei. Acestor ­mi­nunați oameni le mulțu­mesc pentru toată dăruirea și încrederea pe care mi-au acordat-o”, a mai completat Gabriela.

Artista speră că piesa „Amintiri” să fie o piesă care să ne facă mai buni, mai sensibili și mai iubitori.

loading...
error: Content is protected !!