marți, 22 septembrie 2020

VIDEO | Fetele de la Amadeus, invitatele speciale în Elveția la un eveniment dedicat gimnasticii și muzicii live

Un eveniment cu mult glamour și divertisment ce a avut loc în week-end la Zurich le-a avut invitate speciale pe fetele de la Amadeus. Trupa buzoiencelor Andreea Runceanu și Patricia Cimpoșu a strălucit pe scena din Elveția.

Sâmbăta trecută s-a desfășurat Gymotion 2020, de data această în Hallenstadion Zurich, unde au avut loc două spectacole. Pe scenă s-au întâlnit reprezentanții marilor cluburi de gimnastică din Elveția, acompaniați de instrumentiști de top. Sportivii și artiștii au încântat publicul venit la Gymotion cu demonstrațiile lor live și acrobații și execiții de performanță.

Alături de unii dintre cei mai buni muzicieni din Elveția, uniți pe scenă ca trupa Gymotion, în frunte cu Thomas J. Gyger (muzician, compozitor și producător care a studiat la Institutul de muzică din Los Angeles și a lucrat cu nume ,,grele” precum Dj Bobo), Jesse Ritch sau Corinne Gfeller au urcat pe scenă și româncele noastre de la Amadeus, aplaudate frenetic de ­pu­blic.

„Evenimentul a fost fără cusur”

„Suntem foarte recunoscătoare că am parti­cipat la Gymotion 2020 în Elveția, un spectacol imens și plin de culoare, format din numeroase reprezentații de gimnastică și ­mu­zică live. A fost o ocazie perfectă să experimentăm modul în care elvețienii sărbătoresc gimnastica și să simțim imensa lor dragoste pentru sport.  Evenimentul a fost fără cusur și ne-am umplut sufletele cu energie bună pentru tot anul!”, au scris pe Facebook fetele de la Amadeus.

De altfel, acest moment important cu care au început anul instrumentistele de la Amadeus era trecut în agenda pe care și-au schițat-o cele patru artiste la început de 2020, la capitolul invitații surprinză­toare, în care muzica se combină perfect cu arta vizuală.

Planuri pentru 2020

„A trecut fulgerător de repede încă un an, dar astăzi răsuflăm mulțumite și recunoscătoare pentru diversitatea lui, echilibrul și muzicalitatea lui. Pentru că avem deja un obicei la fiecare sfârșit/început de an, vom împărtăși cu voi următoarele gânduri, dorințe și visuri ale noului an: ne dorim să lansăm un nou album cu piese originale, o direcție epică, pu­ternică și plină de mister; ne propunem să îmbinăm mu­zică noastră cu arta vizuală în cel mai artistic și emoționant mod posibil, aici ne bazăm foarte mult pe ajutorul lui Xenti (compozitorul nostru) și Răzvan Leucea (regizor/ producător); vrem să venim cât mai aproape de publicul nostru susținând concerte publice în cadrul festiva­lurilor și în săli de spectacole; ne-am propus să creăm cât mai multe concepte inspiraționale pentru toți cei care se vor regăsi în poveștile noastre; ne dorim să ne implicăm într-o campanie de CSR; vrem să concertăm cât mai curând și pe teritoriul SUA”, au fost gândurile cu care fetele de la Amadeus au început acest an.

Și buzoianca Patricia Cimpoiașu a simțit nevoia să le mulțumească fanilor trupei, într-un mesaj separat, și să își exprime ­spe­ranța că 2020 va fi un an foarte echilibrat, în care dorințele încep să se așeze și devin realitate. „Îmi doresc să cunoaștem oameni noi, culturi noi, să culegem cât mai multă inspirație din întreaga lume pentru spectacolele la care începem să lucrăm în acest an, inspirându-vă la rândul nostru prin muzică și experiențe noi. Îmi doresc să petrec mai mult timp în natură, să călătoresc mai mult și să învăț un sport nou”, a scris pe Facebook Patricia.

Last call from Gymotion Zurich 🇨🇭

Gepostet von Amadeus am Samstag, 11. Januar 2020

loading...
error: Content is protected !!