Monden

VIDEO | Emilian și WRS s-au transformat în Amr Diab și au cântat în arabă

Deși au parte de provocari foarte mari în fiecare ediție, Emilian și WRS s-au bucurat parcă, mai mult ca niciodată, de personajul primit de la ruletă pentru ediția a zecea din „Te cunosc de undeva!”, show aflat la sezonul 18. Concurenții au dat tot ce aveau mai bun și s-au pregătit până în cele mai mici detalii pentru a-i uimi din nou pe toți.

„În sfârșit, avem o piesă care ne place amândurora”, a spus buzoianul WRS la repetițiile pentru actorie. Și la canto, concurenții s-au distrat de minune încercând să cânte în arabă. Potrivit antena1.ro, ei au mărturisit că se tem de nota Andreei Bălan pentru că, de această dată, nu au coregrafie. Concurenții fac o singură mișcare, în timp ce baletul ar fi pus în scenă un adevărat spectacol în jurul lor.

Încă, de la primele acorduri, Emilian și buzoianul WRS i-au lăsat pe jurați cu gura căscată, iar aceștia au continuat să urmărească momenul ca și cum s-ar fi aflat la un concert. Colegii de la canapea i-au aplaudat în picioare. „Vă iubesc”, le-a spus Ozana Barabancea în arabă,la începutul jurizării. „Am spus că îmi place foarte mult de Cosmin și de tine (n.r., Emilian). Asta nu înseamnă că nu mi-a plăcut foarte mult în această seară de WRS pentru că a făcut toate floricele, toate infuențele. Tot ce a făcut el a fost perfect, din partitură a luat notă cu notă, respirație cu respirație. Plus că ați cântat pe voci! Mi-a plăcut foarte mult!”, a mai adăugat jurata. „Ați fost de acolo”, a spus și Andreea Bălan, care i-a asemănat pe cei doi cu celebrul și multipremiatul Amr Diab.

Provocări majore, transformări majore şi surprize majore sunt doar câteva dintre ingredientele show-ului difuzat de Antena 1, un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă. Opt cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, talentaţi şi dornici de distracţie intră în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seară, de la ora 20.00.

La ceas aniversar, transforming show-ul vine și cu o serie de mofidicări, mai palpitante, atât pentru concureți cât și pentru telespectatori. În acest sezon, a fost introdus un bonus 100 de puncte, care poate aduce schimbări de clasament spectaculoase. Potrivit regulamentului, acesta poate fi acordat o singură dată pe sezon, de către fiecare membru al juriului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole similare