sâmbătă, 30 mai 2020

VIDEO | Dora Gaitanovici, recital online din propria sufragerie, în perioada de pandemie

Buzoianca Dora Gaitanovici se alătură artiștilor care și-au mutat activitatea în mediul online în perioada de pandemie. Zilele acestea, Dora s-a filmat în timp ce interpretează la pian și saxofon, în propria sufragerie, trei piese celebre, iar clipurile au fost urcate pe Facebook unde au strâns aprecieri din partea fanilor.

Prima piesă pe care buzoianca a interpretat-o este „Colors of the Wind”, de pe coloana sonoră a filmului de animație Pocahontas, piesă distinsă cu premiul „pentru cel mai bun cântec” la Oscar, Grammy și Golden Globe. Următoarea piesă interpretată de finalista de la Vocea României în propria sufragerie este „Flashlight” a artistei Jessie J, iar cea mai recentă postare a buzoiencei este interpretarea piesei „Love of my life” la saxofon.

Comentariile primite la cele trei înregistrări video din partea admiratorilor sunt copleșitoare. „Artistul e Artist și singur și împreună !”, „Congrats! Dora, Kindness is the only response”, „Piesa minunată, o voce și o interpretare pe masură!”, ­„Mi­nunat, fată talentată!”, „Emoționant, draga mea Dora! Ești foarte foarte ­ta­lentată! Ești un munte de talent!”, „O melodie liniș­titoare pentru mine după toată agitația asta”, sunt doar câteva dintre mesaje.

„Trebuie să rămânem aproape unii de alții și arta are o energie a ei, care unește!”

Cu siguranță Dora va continua, zilele următoare, să își încânte fanii cu noi interpretări speciale, fiind de părere că arta are o energie aparte, capabilă să unească oamenii în momente dificile ca cele în care ne aflăm.

„E o perioadă… ciudată asta prin care trecem toți, sunt evenimente la care mulți nu se gândeau că vor lua parte vreodată, pentru că de-a lungul istoriei nu au fost multe! Mi-am propus să am răbdare, să stau cuminte acasă și să aștept încheierea! Dar nu pot să stau degeaba, așa că, din când în când, mai postez câte ceva! Trebuie să rămânem aproape unii de alții și arta are o energie a ei, care unește!”, a declarat pentru OPINIA Dora Gaitanovici.

Tot în această perioadă, buzoianca a făcut parte dintre artiștii invitați de WWF-România să ia parte la Ora Pământului, cea mai mare mișcare voluntară de mediu din istorie, care anul acesta s-a mutat în online. Monica Davidescu, Rockabella, Dan Dinu și Cosmin Dumitrache au fost invitați să îi ajute pe cei de acasă în această perioadă să se simtă mai puțin izolați. Unii dintre invitați au citit, alții au cântat sau organizat vizionarea unui film.

„M-am implicat cântând live pe Facebook două dintre piesele mele! Chiar a fost o experiență extraordinară să cânt la lumina lumânărilor și fără să folosesc curent electric (cu excepția celui din telefon)! Orice ne-ar aștepta, nu trebuie să uităm că timpul, viața însăși nu sunt în­tr-o pauză! Dacă vrem neapărat să fim prezenți în propria existență sau într-a altora, găsim soluții!”, a mai declarat Dora Gaitanovici.

Gepostet von Dora Gaitanovici am Dienstag, 31. März 2020

Pocahontas • Colors Of The Wind

#staiacasa și fă ce-ți spune inima 💜

Gepostet von Dora Gaitanovici am Montag, 23. März 2020

Love of my life

departe și totusi aproape, singuri, dar împreună

Gepostet von Dora Gaitanovici am Montag, 30. März 2020

loading...
error: Content is protected !!