duminică, 24 ianuarie 2021

VIDEO | Dora Gaitanovici, printre invitații ediției speciale „Vocea României”

  • Buzoianca a cântat alături de Irina Rimes și de Liviu Teodorescu într-un trio ad-hoc și a avut un moment solo la pian

Pe 1 decembrie, „Vocea României” a revenit la PRO TV cu „Reuniunea”, un program plin de interpretări surprinzătoare, energie, dar și de emoții și nostalgii. Ediția specială, a avut ca invitați o serie de câștigători ai showului, precum Bogdan Ioan, Dragoș Moldovan, Ana Mun­teanu, Julie Mayaya sau Ștefan Stan, dar și numeroși foști concurenți și semifinaliști, ca Ioana Ignat, Liviu Teodorescu, buzoianca Dora Gaitanovici, Cristina Bălan sau Silviu Pașcă.

Artista noastră a avut două momente unice de interpretare, unul alaturi de mentorul ei, Irina Rimes, și de Liviu Teodorescu, iar altul solo, la pian, cu o readaptare a piesei „Când s-o împărțit norocul”. „Am venit la Vocea României în primul rând pentru că aveam nevoie să mă testez pe mine, să-mi testez și să-mi forțez limitele, să văd ce pot face eu în această lume muzicală. Pentru mine, Vocea Ro­mâniei a fost o ocazie să dau tot ce pot și să arăt tot ce știu, tot ce am învățat până acum și, pe parcursul concursului, pentru că ăsta e un alt motiv pentru care am venit aici, să învăț ceva din această experiență. Dar am venit și pentru a întâlni mari artiști cu a căror muzică am trăit și am crescut. În perioada asta am cunoscut oameni mulți și frumoși, am legat prietenii pe viață!”, a spus Dora Gaitanovici despre experiența și reușita ei la show-ul aflat în căutare de talente.

Ediția a avut trio-uri între concurenți și antre­nori, duete profesori-elevi, duo-uri între antrenori, dar și momente solo. S-au difuzat imagini din arhiva emisiunii – momente de neuitat, replici puternice, concurenți care au rămas în mintea românilor.

Imediat după experiența de la „Vocea României”, Dora a lucrat la piese proprii în studio, ultima lansată în toamnă intitulându-se „Doar Eu”. În această ultimă piesă, Dora surprinde publicul cu o nouă valență, aptitudinea de a cânta la flaut. Compusă  de artistă la vâsta de 14 ani, „Doar Eu” a căpătat abia acum forma finală dorită de Dora, iar clipul prezintă un cadru idilic, la apus, în orașul natal.

Reamintim că Dora Gaitanovici are deja în palmares zeci de trofee na­ționale, pe lângă participarea cu succes în cadrul Vocea României 2018, unde a fost unul dintre cei patru finaliști. Dora Gaitanovici studiază pian, saxofon, canto și este pasionată de jazz, blues, rock sau de muzică clasică. În prezent, Dora este studentă la Universitatea de Muzică din București. La începutul acestui an, Dora Gaitanovici a susținut un recital în cadrul finalei Eurovision România și a cuce­rit telespectatorii cu refrene celebre din cadrul concursului, interpretate alături de bandul său, dar și un recital la Cerbul de Aur, unde a cântat alături de Bodo de la Proconsul.

Piesele lansate oficial sunt „El nu mă vrea”, „Colț de lună”, „Eu te las” (în colaborare cu What’s UP), iar ultima s-a intitulat „Doar eu”.

loading...
error: Content is protected !!