duminică, 07 martie 2021

VIDEO | Dora Gaitanovici lansează melodia „Haină pe inima ta”

„Este un cântec-me­taforă! Un cântec despre căutări, despre iubirea spre care tânjim, pentru că, fără iubire, suntem captivi între stâncile colțuroase ale propriei ființe!”, aceasta este descrierea pe care a făcut-o Dora celei mai noi piese pe care a lansat-o zilele acestea, piesă la care au cola­borat Filip Țânțăreanu și Georgian Idriceanu.

Pe principiul „muzica îmbracă inimi” sau „frig afară, dar cald în suflete”,  melodia „Haină pe inima ta” îmbracă într-o linie melodică pop o poezie care emoționează până la infinit. De la lansarea de pe 1 ­fe­bruarie și până acum, piesa Dorei s-a apropiat lejer de 10.000 de vizualizări. Buzoianca a filmat videoclipul la malul marii, la începutul acestui an, pentru a ilustra perfect versurile „Aștep­tăm iarna să-nghețe timpul / Și-aș vrea să fiu eu haină pe inima ta”. O producție Universal Music România / MediaPro Music, videoclipul este regizat de către Perspectify, după un concept ce îi aparține exclusiv Dorei Gaitanovici.

Reamintim că Dora are deja în palmares zeci de trofee naționale, pe lângă participarea cu succes la Vocea României 2018, unde a fost unul dintre cei patru finaliști. Dora Gaitanovici studiază pian, saxofon, canto și este pasionată de jazz, blues, rock și de muzică clasică, fiind în prezent studentă la Universitatea de Muzică din București. În 2020, Dora Gaitanovici a susținut un recital în cadrul finalei Eurovision România și a cucerit telespectatorii cu refrene celebre din cadrul concursului, interpretate alături de bandul său, dar și un recital la Cerbul de Aur, unde a cântat alături de Bodo de la Proconsul.

Primele piese lansate oficial sunt „El nu mă vrea”, „Colț de lună” și „Eu te las” (în colaborare cu What’s UP).

loading...
error: Content is protected !!