Monden

VIDEO / DJ Sava și Cleopatra Stratan, o nouă piesă de pe abumul „Refresh”

După „Gașca 23” și „Ploaia”, celebra melodie „Adio” a fost o nouă sursă de inspirație pentru DJ Sava. Artistul buzoian a ales să continue seria de reinterpretări și a făcut echipă de data aceasta cu Cleopatra Stratan. Nu este niciun secret faptul că noul single poartă amprenta DJ-ului, iar vocea captivantă a Cleopatrei Stratan completează energia piesei, rezultatul fiind o combinație unică de elemente fresh pe beaturi dance. Melodia este extrasă de pe următorul album al lui DJ Sava, „Refresh”, alături de alte cântece precum „Gașca 23” (alături de Iuliana Beregoi și Shift) și „Ploaia” (alături de UDDI și Adriana Onci).

Cleopatra Stratan a cucerit publicul cu muzica sa de la o vârstă foarte fragedă, iar din anul 2008 are propria ei păpușă. După mai multe single-uri de succes printre care și „Te las cu inima”, „Pupă-mă”, „Eu m-am pierdut”, „La ușa mea”, „Dragoste, vă rog” alături de Edward Sanda, și „Cel puțin o veșnicie”, au urmat „Vorba de tine”, o baladă emoționantă despre iubire, dar și „În dreapta mea” și „Vremea de iubit”, alături de Edward Sanda.

Reamintim că DJ-ul buzoian a făcut înconjurul lumii cu muzica sa care a adunat peste 500 de milioane de vizualizări pe YouTube și a cucerit publicul cu hituri internaționale precum „Love în Dubai”, „Aroma”, „I Like The Trumpet”, „I Loved You” și „Tenerife”, care au avut mult succes în țări precum Germania, Marea Britanie, Italia, Bulgaria și altele. Până în prezent, DJ Sava a colaborat cu artiști precum Connect-R, Raluka, Alina Eremia, Faydee, Irina Rimes și Ioana Ignat.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker