Se apropie luna ca­dourilor şi, implicit, a concertelor importante ce rezumă activitatea anului ce se sfârşeşte, aşa că băieţii celebrei trupe Direcţia 5, alături de Alina Crişan, ajung din nou în judeţul nostru. Prima oprire va fi pe 3 decembrie, de la ora 19.30, la Casa de Cultură „Florica Cristoforeanu” din Râmnicu Sărat.

Cu motto-ul „Orice mu­zi­că aţi ascultă, a noastră este diferită!”, trupa pop-rock îşi continuă turneul naţional pregătind un concert sensibil şi dinamic, în care veţi ascultă live cele mai cunoscute şi îndrăgite piese, dar şi cele mai noi cântece de pe albumul „Muzică, flori şi poezie“.

Într-o vreme în care mulţi uită puterea cuvântului, versurile pieselor Direcţia 5 sunt poezia care spune poveştile noastre de dragoste, iar muzica lor ­des­crie armonie şi echilibrul. Pe 3 decembrie, vă veţi întâlni cu un spectacol în care va fi vorba despre amintirile şi emoţiile voastre trăite pe hiturile Direcţia 5, dar va mai fi vorba şi despre bun simt, energie pozitivă şi decenţă – valori din ce în ce mai rar prezente în spaţiul public.

Biletele la concert se găsesc la casa de bilete a Casei de Cultură ,,Florica Cristofo­reanu” şi în format electronic pe https://www.iabilet.ro/bilete-concert-directia-5-47945/

Peste 30 de discuri şi sute de cântece

Reamintim că Direcţia 5 a luat naştere în anul 1990, la Bucureşti. În cei 29 de ani de carieră muzicală, a lansat peste 30 de discuri şi sute de cântece şi a colaborat cu numeroşi artişti din muzică românească precum: Paula Seling, Lo­redana Groza, Monica Anghel, Andreea Bănică, Lidia Buble, Alina Crişan – Alinka, Nicoleta Nucă şi mulţi alţii. Cu mii de concerte la activ şi peste 25 de materiale discografice lansate, Direcţia 5 este o prezenţă consecventă şi foarte iubită pe scenele din România. De la albumul de debut lansat în 1992, trecând prin perioada “Superstar” (1999), ce şi-a pus amprenta asupra ten­dinţelor muzicale ale vremii şi continuând cu “Ambiental” (2006), “Aniversare” (2008), “Emoţie” (2009) şi “Romantic” (2010), Direcţia 5 continuă să spună nenumărate poveşti de viaţă şi iubire. Ultimele materiale discografice sunt “Happy Day”, lansat în 2018, cu 13 piese-, dintre care putem aminti “Pulbere de stele”, “Te cunosc de undeva”, “Rogvaiv” şi “Tu m-ai cucerit” şi “ Muzică, flori şi poezie”-, lansat în martie 2019, din care amintim “Din prima până în ultima zi“, “Paradis” sau “Amor”.

DISTRIBUIȚI
loading...