miercuri, 21 octombrie 2020

VIDEO | Diana Ioniță: „În clasa a VIII-a, când l-a văzut pe tata, diriginta m-a certat că mi-am chemat iubitul la școală”

• Frumoasa artistă a lansat o piesă dedicată părinților ei, „A avut cin’ să mă crească”

După ce, luna trecută a lansat clipul piesei „Între noi n-a fost iubire”, buzoianca Diana Ioniță revine cu o compoziție nou-nouță, o piesă de dragoste, de data aceasta dedicata părinților ei. Piesa „A avut cin’ să mă crească” beneficiază și de videoclip și a început să capete contur încă de acum doi ani, când artista de muzică folclorică a dorit să le ofere părinților ei, odată cu împlinirea a 25 de ani de căsătorie, un cadou care să rămână peste ani.

„Nu am avut timp să petrec week-endurile prin cafenele. Părinții m-au tratat ca pe un om mare mereu”

„Este o piesă compusă în totalitate de mine și reprezintă un <mulțumesc> pentru toate cele oferite și pentru sprijinul necondiționat de care am avut parte întreaga viață. Adult fiind acum, am conștientizat că nu m-am regăsit în categoria tinerilor care au avut gașcă numeroasă de prieteni cu care să își petreacă o mare perioadă din timp și cu care să împartă și bune și rele, acest lucru probabil și din pricina profesiei pe care am ales-o, căci timpul nu mi-a mai permis de pe la 14 ani să petrec week-endurile prin cafenele și vacanțe rebele, dar nici nu am simțit această lipsă. Părinții mei, Miruna și Sorin, m-au tratat mereu că pe un om mare, dându-mi responsabilități și fiind alături cu o vorbă bună sau un sfat sincer”, a declarat pentru OPINIA Diana Ioniță.

Frumoasa artistă mărtu­risește că a împărțit cu mama ei problemele maturității și pe ale  adolescenței și niciodată nu a simțit nevoia să meargă să se sfătuiască cu altcineva. Tatăl, Sorin, de cealaltă parte, a fost pentru Diana și un frate și un super-prieten.

„Am în minte o întâmplare amuzantă din clasa a VIII-a când, venind dintr-o excursie, doamna dirigintă ne-a rugat să ne anunțăm un părinte că trebuie să ne ia de la autocar, iar când dumneaei l-a văzut pe tata, m-a certat de față cu întreaga clasă, căci a crezut că mi-am chemat iubitul să mă ia! Ce să-i faci dacă am un tată foarte frumușel și tânăr!”, a povestit amuzată Diana.

„De mică am fost învățată că dacă nu ofer, nu primesc”

Frumoasa brunetă a completat că părinții ei sunt oameni foarte simpli, foarte muncitori pentru care „nu pot” nu ­exi­stă. Acest lucru au învățat-o și pe ea. „Sunt oamenii care au crezut în mine încă de la început și care mi-au fost sprijin și când am dat cu capul de sus și m-a durut, dar așa cum zice mama <omul din greșeli învață> ! Am avut o copilărie frumoasă, cu câte puțin din toate! Încă de mică am știut că dacă nu ofer, nu primesc decât ce-mi este strict necesar, iar acest lucru m-a transformat într-o tânără ambițioasă”, ne-a mai declarat Diana Ioniță.

În ceea ce privește videoclipul noii piese, interpreta a specificat că o mare parte din povestea vieții ei este conturată de părinți și spune că n-a exagerat cu nimic, căci a avut norocul să aibă oamenii potriviți lângă ea încă din prima zi de viață. „Le mulțumesc pentru grija și dragostea pe care mi-o poartă și acum sunt și mai împlinită pentru că, pe lângă fată au și băiat, un ginere pe care îl iubesc ca pe pro­priul copil. Pentru cei care ascultă cântecul meu, țineți minte aceste versuri <Doar părintele te-nvață și îți vrea bine în viață>! Restul, ce e val ca ­va­lul trece!”, a încheiat Diana Ioniță.

Reamintim că buzoianca

s-a cununat civil anul trecut cu artistul Marian Ungureanu de la Formația Junii Argeșeni, cu care colaborează și în activitatea profesională. Cununia a avut loc pe plaiurile argeșene, ale soțului, urmând ca nunta cea mare să se desfășoare acasă la mireasă, în Buzău.

loading...
error: Content is protected !!