vineri, 23 octombrie 2020

Fost învățător decedat după un accident în Crâng. Poliția a demarat o anchetă

Anchetă în urma unui accident care a avut loc în parcul Crâng. Un bărbat de 71 de ani, a murit la scurt timp după ce ar fi fost lovit de o trotinetă electrică, în dreptul bisericuței.

Incidentul a avut loc sâmbătă, în jurul prânzului. La fața locului au intervenit imediat polițiști locali iar un însoțitor al bărbatului de pe trotinetă, un buzoian de 53 de ani, a solicitat ambulanța. Victima a fost transportată la spital conștientă însă la scurt timp a decedat.

Bărbatul de 53 de ani ar fi declarat că bătrânul de 71 de ani ar fi încercat să traverseze pista pentru biciclete chiar prin fața trotinetei și nu a mai putut să-l evite. În urma impactului, bătrânul a căzut și s-a lovit la cap.

Victima este Ion Ene, învățător mulți ani la Școala Gimnazială Sf. Apostol Andrei din Buzău.

Cu mare durere in suflet, vin pe aceasta cale să anunț família, prietenii si colegii de stingerea din viață a tatălui meu, Ion Ene. Trăim timpuri accelerate, probabil cu grabă ca să ajungem mai repede undeva, neatenți la cei mai in vârstă și care se mișcă intr-un timp mai lent. Un accident neașteptat i-a intrerupt drumul vieții.
Om cu un caracter extraordinar si o inima mare cât cuprinde. Cu calmul lui extraordinar putea să mute si munții din cale, trecând peste orice obstacole ale vieții, cu credință . Cu toată puterea a luptat și a invins cea mai complicata boală a secolului. Cu etică, răbdare si înțelepciune , a format generații după generații , lăsând amprenta in diferite școli unde a fost dascăl. Avea miere pe buze cu sfaturile lui pentru toți , chiar și pentru cei care-l dezamăgeau uneori. Cânta cu tot sufletul in corul Lyra , alături de prieteni dragi cu care s-a aventurat în călătorii pe meleaguri apropiate și indepărtate mai mult de patru (sau cinci) decade. Cu mare umor și ghidușii, făcea haz de necaz!
Toți îl vom aminti pentru ceea ce a fost. Un tată. Un soț. Un prieten. Un frate. Un om. Acum e o stea si straluceste pe cer undeva langa Dumnezeu”, a scris fiica bărbatului pe Facebook.

Aceasta face apel la martorii accidentului  să meargă la Poliție pentru a se face lumină în acest caz.

Polițiștii au deschis încă de sâmbătă un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă iar în urma decesului anunțat de familie în funcție de rezultatul necropsiei și al cercetărilor, urmează să se facă încadrarea faptei.

1 COMENTARIU

  1. Webcamul de la intrare in Crang SIGUR a surprins incidentul. Nu cred ca politia are prea mult de anchetat.

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!