Actualitate

VIDEO Depășire sinucigașă pe DN10, în Cândești

Încă un exemplu elocvent că statistica neagră a accidentelor din România este uneori împiedicată să crească de o mână divină. Un șofer, cel mai probabil din Buzău, a fost filmat astăzi, cu o cameră de bord aflată pe o altă mașină aflată în trafic, efectuând o manevră periculoasă și punând în pericol alți participanți la trafic dar și pietoni.

Incidentul s-ar fi întâmplat joi dimineață, pe DN10, în localitatea Cândești. Aflat pe un tronson de drum cu linie continuă, un șofer aflat la volanul unui autoturism cu număr de Buzău, se înscrie într-o depășire înaintea unei curbe la dreapta, fără vizibilitate. Doar o minune a făcut ca mașina să nu intre în coliziune cu o autoutilitară care circula regulamentar din sens opus. În plus, pe înregistrarea video se observă că mașina circula cu viteză peste limita legală în localitate.

Șoferul ultimei mașini depășite a distribuit filmarea pe Facebook iar reacțiile n-au întârziat să apară.

„Haideti sa il facem vedeta pe acest sofer cu vw BZ 27 DEY care astazi pe raza localitatii Candesti la ora 9.26, dupa ce ca a depasit 3 masini pe linie continua in curba in conditiile in care venea o masina din fata, tot el ca un mare bou si nesimtit calca frana si imi arata 🖕„. Sursă Facebook Mihail Cotorceanu.

Vezi VIDEO AICI 

 

Un comentariu

Articole similare