duminică, 24 ianuarie 2021

VIDEO | David Pisău, candidat la titlul ,,Kevin de România”

• Buzoianul are 9 ani și este cel de-al treilea imitator al puștiului din rolul seriei ,,Singur acasă” înscris în concursul lansat de PRO TV

Îl imită pe Macaulay Culkin foarte bine la prostii și îl ajută și trăsăturile fizice! Puștiul de 9 ani și jumătate din Buzău David Pisău este în clasa a treia și este convins că are șanse mari să câștige concursul lansat de Măruță în perioada Sărbătorilor, atunci când audiența acestui film este la cote maxime. Buzoianul a declarat că este un mare fan al filmelor „Singur acasă” I și II în care joacă idolul său, mai ales pentru că majoritatea prietenilor îl strigă Kevin și îi spun mereu că seamănă izbitor cu actorul care a jucat în cele două populare producții de Crăciun.

În timpul pregătirilor pentru filmările în care imita scena cu pălmuitul în oglindă, David a reușit să strângă peste 5.000 de vizualizări pe Youtube, iar comparația cu scena originală din filmul lansat în anul 1990 i-a uimit pe toți. Prezent în platoul prezentatorului Cătălin Măruță, Kevin de Buzău a spus că mama lui a fost cea care i-a spus prima dată că seamănă izbitor cu actorul, ceea ce îl enerva la culme. După ce a mai crescut puțin, David și-a dat seama că asemănarea este ­bene­fică și acum chiar a avut curaj să se înscrie în acest concurs în care să joace scene din rolul lui Kevin din „Singur acasă”.

Ca și în film, și Kevin de Buzău are o soră, care îl necăjește la maxim, dar buzoianul este cel mai mare în familie; motivul pentru care Rania, sora sa, îl supară este că nu îl ascultă atunci când el îi cere să facă ceva. Și cum nimic nu este întâmplător, și Kevin de Buzău face prostii – dar nu de rangul celor din film – și rămâne singur acasă. Ultima boacănă pe care a făcut-o David când a fost lăsat singur de părinți acasă a fost să spargă… tableta.

„M-a enervat un prieten cu care jucam Fortnite, m-am supărat rău pe el, își bătea joc de mine că nu știu să joc și am spart tableta cu palma, de mai multe ori! Am fost pedepsit!”, spune David. Și pasiunile lui Kevin de Buzău seamănă cu ale celui din film. El spune că îi plac jocurile cu prietenii, plimbatul cu bicicleta și cursele cu mașini. David a mai povestit cum l-a ,,fraudat” pe unchiul său din Spania de 150 de euro de pe cardul său, bani pe care a vrut să îi bage la jocuri, la fel cum a făcut și Kevin din filmul „Singur acasă”. Așadar, unele lucruri nu sunt deloc întâm­plătoare, ci chiar asemă­nător de… izbitoare!.

Că să câștige titlul de ,,Kevin de România”, David are nevoie de cât mai multe voturi în concursul inițiat la Măruță, care prezintă cinci copii care seamănă cu personajul interpretat de Macaulay Culkin din seria „Singur acasă”.

loading...
error: Content is protected !!