Monden

VIDEO / Dana Dobre a revenit în muzică

Buzoianca s-a întors la prima dragoste după o pauză de opt ani

Trăind emoția unui nou început. Am cuprins în el toată bucuria și pasiunea mea pentru muzică. Vi-l ofer în dar, cu un mesaj pentru cei care iubiți și prețuiți viața. Este pentru voi, cei mai puternici, supereroi! Vă las cu emoția cântecului!”, a scris pe rețelele de socializare Dana Dobre în ziua lansării noii sale piese, 2 mai, cerând în același timp păreri despre revenirea ei în muzică și despre melodia lansată.

În urmă cu opt ani buzoianca a pus „pauză” carierei muzicale, pentru simplul motiv că nu și-a mai găsit locul în jungla showbizului. Avea pe atunci 36 de ani și a reușit să se reinventeze, devenind un renumit make-up artist. A avut puterea să o ia de la capăt și să ajungă, în câțiva ani, printre cei mai cunoscuți și căutați buzoieni din branșă. Povestea Danei Dobre poate fi oricând o lecție de viață pentru cei care ajung la un moment dat în situația de a nu se simți bine cu ceea ce fac, dar le e teamă s-o ia de la capăt.

Aveam 13 ani când am urcat prima dată pe o scenă adevărată, câștigând Trofeul Tinereții la Festivalul <Mihaela Runceanu>. A fost momentul în care am simțit că m-am născut pentru muzică și că voi face asta pentru tot restul vieții. Am mers la Liceul de Artă din Buzău, după care am urmat Conservatorul, absolvind la clasa de Pedagogie”, declara buzoianca în urmă cu trei ani pentru libertatea.ro. Nu credea că va renunța la muzică, dar inevitabilul s-a produs, și chiar de două ori. După formule solo și cu Manuel Iordache, în trupa M Body (1997-2000), Dana a spus <Stop!>. Am avut două rupturi, una când s-a născut băiatul meu, în 2007, iar a doua prin 2016. La un moment dat, am simțit că nu mai e locul meu acolo. Eu am trăt niște vremuri în care era apreciat talentul, acum se apreciază exteriorul. Marcel Dragomir a fost primul meu mentor, apoi am lucrat cinci ani cu Crina Mardare, am muncit, dar la un moment dat nu mi-am mai simțit locul acolo, nu mi-am mai regăsit locul în muzică. Am renunțat”, mărturisea aceleiași surse, în 2018,  Dana Dobre. Și acum luat-o de la capăt, pentru că prima dragoste nu se uită niciodată și pentru că a dat peste o echipă de profesioniști, cu care a lucrat și cu sufletul. Piesa „Trec anii” are un mesaj pozitiv, adaptat vremurilor pandemice, în care nu banii contează, ci liniștea și sănătatea, pentru ca la final să fim „supereroi”. Și fanii au primit mesajul cu zâmbetul pe buze, melodia strângând peste 4.000 de vizualizări, în doar cinci zile.

Articole similare

error: Continut protejat!!