Acasă Monden VIDEO | Dan Junior Ungureanu, ,,talentatul” care dă cu mopul și cântă din dragoste

VIDEO | Dan Junior Ungureanu, ,,talentatul” care dă cu mopul și cântă din dragoste

0
VIDEO | Dan Junior Ungureanu, ,,talentatul” care dă cu mopul și cântă din dragoste

Dan era până ieri un simplu om de serviciu, dar la insistențele prietenilor a venit să prezinte un număr de chitară și voce la showul de la ProTV și a ajuns peste noapte cunoscut pentru iubirea ce o poartă și felul cum cântă. Cele două femei din juriu, Andra și Alexandra, au fost impresionate până la lacrimi de povestea acestuia.

Dan Junior Ungureanu spune că persoana care i-a oferit cea mai mare sursă de inspirație, pentru tot ce face acum, este fosta lui iubită. Acela a și fost momentul în care atât Andra, cât și Alexandra Dinu, au fost la un pas să dea frâu liber emoțiilor și să plângă.

,,Mă numesc Ungu­reanu Dan Junior, am 24 de ani și mă ocup cu spălatul WC-urilor, dau cu mopul la o sală de fitness, mai aranjez ganterele pe suport când e cazul. Nu pot să zic că e jobul vieții mele, pe care mi l-am dorit întotdeauna. Înainte de asta, am lucrat la negru la un magazin de haine, apoi am lucrat la cinema, vindeam popcorn, înainte de asta am livrat mâncare pe bicicletă. Sunt persoane care suferă mai mult, așa că pot să mă numesc norocos că am jobul meu, în primul rând”, și-a început tânărul concurent buzoian povestea.

A avut emoții foarte mari pentru că a fost și prima dată când Dan a ­cân­­tat cu vocea și totul a sunat firesc, natural: ,,Mă gân­desc la ea în fiecare zi, totul pentru dragoste. Câteodată doare (…) Iubesc ca orice om și am venit să îi cânt unei fete. Iubirea e singurul motiv pentru care merită să trăim. Ea știe că o iubesc. Ea studiază în Iași, eu locuiesc în București, totul a început dintr-un comentariu pe Facebook. ­I-am dat mesaj, mi-a răspuns și, de acolo, am tot vorbit. Nu ne-am întâlnit, cred că și-a găsit pe altcineva. Eh, o iubesc, ce pot să fac… Nu știe că vin aici, e o surpriză pentru ea, sper să îi placă. O cheamă Andreea Camelia și e singurul colț de Rai pe care l-am simțit vreodată”, a mai dezvăluit buzoianul în culisele ­emi­siu­nii.

Dan Junior Ungureanu a frecventat cursurile Liceului de Arte ,,Margareta Sterian” până în clasa a XI-a, apoi s-a mutat la București. A făcut parte în anii adolescenței din trupa de muzică SJ Project, condusă de profesorul buzoian George Stănescu.