Monden

VIDEO / Cristina Stroe și Damian Drăghici i-au fascinat pe jurații „Te cunosc de undeva“

În ultima ediție de la show-ul „Te cunosc de undeva”, buzoianca Cristina Stroe și iubitul ei, Damian Drăghici, s-au transformat în Patti LaBelle și Joe Cocker pentru a cânta piesa „You Are So Beautiful”

Atât membrii juriului cât și publicul au fost fascinați de momentul celor doi, astfel că i-au aplaudat frenetic la final, transformându-i în preferații ediției. Cei doi au reușit să îi surprindă din nou pe jurați cu transformarea lor spectaculoasă, iar aceștia au avut doar cuvinte de laudă pentru modul în care au intrat în pielea personajelor Patti LaBelle și Joe Cocker.

„Mi-a plăcut această declarație de dragoste asumată, extrovertită a Cristinei, de fapt. Cristina a putut să-și verbalizeze cântând iubirea pe care o are pentru tine. Ați fost atât de credibili și m-ați cucerit. Nu este pentru prima dată când m-ați cucerit”, a spus Ozana Barabancea.

Andreea Bălan a completat că este mândră să îi aibă în competiție pe cei doi, dar și că a fost fascinată de vocea Cristinei care a intrat perfect în pielea personajului pe care l-a imitat în orice detaliu. „În primul rând trebuie să le mulțumim că au venit la «Te cunosc de undeva». Că avem parte de aceste momente excepționale. Draga mea, Cristina, eu am crezut că n-o să faci exact ca ea. M-ai surprins! Ai avut o chimie excepțională cu Damian. Mi-ai întrecut așteptările, dar de voce nu mai zic. Sunt onorată că vă avem aici. Sunteți minunați împreună și încă o dată vă mulțumim că ați venit”, le-a spus Andreea Bălan celor doi concurenți.

 

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker