Monden

VIDEO | Claudia Maria Popină, clip nou alături de trupa sa de coveruri

Fostă solistă a trupei Undercover de la Buzău și concurentă la Vocea României, Claudia Maria Popină a lansat recent, alături de trupa din care face acum parte, un clip video la un nou cover.

Membrii trupei spun că în perioada asta, când am tot stat departe unii de alții, cei cinci artiști au căutat calea cea mai bună să ajungă la public și, ca atare, au pregătit multe piese și reinterpretări noi. Prima dintre ele este coverul după piesa „Sweater Weather”, de la The Neighbourhood, la care au lansat și un clip.

„Ador piesa asta! Sper că ne-a ieșit”

„Ador piesa asta, mesajul și mai ales amestecul de stări pe care îl inspiră. Sunt piese la care simți să adaugi cât mai mult tehnic cântându-le, să demonstrezi și să le transformi, dar și piese-excepție pe care prea multe artificii le-ar îndepărta de la sensul lor de bază. Piesa asta e una dintre excepții, o piesă pe care cred că ar trebui pur și simplu să o cânți. Cu emoție. Sper că ne-a ieșit și sper să vă facă să simțiți. Mor de nerăbdare să aflu cum vi se pare!”, a scris buzoianca pe pagina de Facebook.

Claudia-Maria Popină este solista trupei Bazzar cu care a susținut peste 500 de concerte live timp de șase ani; ei au studiat împreună peste 700 de piese. În 6 ani de experiență împreună, au susținut numeroase concerte în cluburile din țară și din București, dar și evenimente corporate, evenimente private și nunți și au adus momente de dinamism și showuri unice și memorabile. Astăzi, trupa este formată din Claudia Maria Popină (voce), Daniel Dobrin (chitară), Ionuț Chipper (clape și voce), George Soltuzu (bass) și Lucian Simon (tobe).

Reamintim că solista trupei a fost concurentă la Vocea României și jurat al emisiunii „Cântă acum cu mine”. Buzoianca a absolvit Colegiul Hasdeu și a fost, pentru mai bine de șase ani, membră a trupei „Undercover”. De la începutul lui 2014, Claudia Maria Popină s-a alăturat celor patru instrumentiști Bazzar.

„Eu am venit cu experiența mea din trupa Undercover, ei, la rândul lor, au adus în acest proiect nu doar talentul lor și dorința de reușită, dar și dragostea lor pentru muzică de calitate, dar mai ales mici <trucuri>, secrete utile pentru muzică live, dichisuri pe care le-au deprins și ei în timp, experimentând”, declara Claudia Maria Popină.

Frumoasa brunetă a reprezentat România, în iunie 2013, în finala concursului Univision. Absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității din București, specializarea Comunicare și Relații Publice, Claudia a reușit să obțină locul al doilea în acel an în cadrul clasamentului celor 21 de țări participante, cu piesa „I surrender“ a lui Celine Dion.

Articole similare