Monden

VIDEO / Buzoienii Ruxandra și Florin Burlacu, echipă de succes pentru piesa „Copacul”

Peste 1,8 milioane de vizualizări atinge proiectul muzical „Copacul” la doar o lună de la lansare.  În acest proiect sunt implicați doi buzoieni talentați, cu simț regizoral, respectiv de videograf. Este vorba despre buzoienii Ruxandra și Florin Burlacu, cei doi copii ai videografului Dragoș Burlacu.

Matteo & Theo Rose

Piesa „Copacul” este un succes din toate punctele de vedere, atât ca videoclip, cât și ca regie, actori, vedete implicate, vocea lui Matteo și a lui Theo Rose sincronizându-se perfect. Cea mai cool echipă de pe piața showbizz-ului muzical a lucrat pe meleaguri buzoiene, la Conacul din Cândești, acolo unde familia Burlacu merge de ani buni să se reculeagă și să creeze.

„Este primul clip realizat de la A la Z împreună cu fratele meu super talentat”, a scris Ruxandra Burlacu la lansarea videoclipului. Proiectele video la care a contribuit Ruxandra, dar în care l-a implicat și pe fratele ei, Florin, și pe tatăl lor, Dragoș, o recomandă azi ca pe unul dintre influencerii cei mai căutați în social media, ca pe un script writer cu notorietate, dar nu în ultimul rând și ca pe un professional dancer; aceasta pentru că Ruxandra a lucrat în echipele de coregrafi de la Mike School of Dance, ajungând să danseze pentru Mira, Faydee sau Andreea Bănică.

În prezent, Ruxandra studiază la Facultatea de Administrație și Afaceri din cadrul Universității din Bucuresti, a absolvit Internațional Relations and European Studies la Facultatea de Științe Politice, Universitatea din București și  a terminat cu brio cursurile  Colegiului Național „B.P. Hasdeu” Buzău.

Cei doi buzoieni, ghidați în noua carieră de tatăl lor, Dragoș Burlacu, au fost cooptați în proiecte cu vedete de top, precum Theo Rose, Matteo, Jador, Lino Golden, Mario Fresh, Amna sau Dorian Popa.

Cât despre piesa „Copacul”, Matteo le promisese de mult timp fanilor că va reveni cu o piesă în colaborare cu Theo Rose și s-a ținut de cuvânt. Cei doi, împreună cu echipa regizorală cu origini buzoiene, au reușit, în doar 18 ore de la lansare, să aducă melodia pe locul 18 în Trending, cu peste 200.000 de vizualizări. „Am pus în piesa asta cele mai sincere și din suflet gânduri. Poate cea mai neașteptată colaborare, dar una frumoasă și pe care eu mi-am dorit-o. Sper să vă ajungă la inimi , a scris Matteo pe rețelele de socializare. „Știu cât ați așteptat piesa asta. Am simțit cu toții revoltă de multe ori, în ultima vreme… noi așa știm să ne exprimăm. Piesa asta e a voastră! Bucurați-vă de ea!”, l-a completat Theo Rose.

https://www.youtube.com/watch?v=ltLuszzyhqY

 

 

Articole similare