Monden

VIDEO | Buzoianul Kalif și Letty au lansat o piesă nouă la „Neatza cu Răzvan și Dani”

Un mesaj de dragoste și motivațional în același timp este transmis de noul hit semnat de buzoianul Kalif și talentata Letty. Piesa ce se numește „Aș da orice”, este compusă în studioul MOB Records și este practic continuarea piesei „Iubește-mă și atât” care a fost super îndrăgită și apreciată de peste 9 milioane de oameni.

Invitați în platoul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, cei doi au dezvăluit că muzica și versurile sunt compuse de către buzoianul Kalif, în colaborare cu Letty. De partea instrumentala s-a ocupat Leggazy Beatz, un producător din America Latină, iar mixul, master-ul și aranjamentul poartă amprenta  Soundboy și Kalif. Producătorul executiv al piesei este MOB Records.

„Mă simt binecuvântat și pe lângă asta există și Letty”

„Mesajul piesei, ca și în cazul celei precedente, <Iubește-mă și atât>, este unul de dragoste și motivațional în același timp. Cred că cel mai plăcut sentiment este atunci când iei ceea ce simți, transpui în muzică și versuri și vezi că mesajul tău interacționează cu milioane de oameni. Din acest punct de vedere mă simt binecuvântat și pe lângă asta există Letty, care a schimbat totul încă de la prima colaborare prin vocea ei superbă, frumusețea și atitudinea pe care o are. Acum tot ce facem este la superlativ. Suntem artiști independenți și avem nevoie de toate susținerea voastră. Multă dragoste și respect! Ne vedem la concerte”, a declarat buzoianul.

„Piesa <Iubește-mă și atât> a fost prima piesă alături de Kalif care a venit că un dar de la Dumnezeu. Consider că inspirația, muzica vine din ceruri, de la Doamne Doamne, nu are cum să se nască din nimic și cum nu cred în coincidențe, această piesă a fost surpriza mea pe anul 2019. După <Iubește-mă și atât> foarte mulți fani au așteptat următoarea noastră piesă, mă întrebau zilnic pe siteurile de socializare când urmează a doua piesă. În sfârșit, <Aș da orice> a fost lansată și așteptăm să ne susțineți așa cum ați făcut-o de fiecare dată”, a  completat Letty.

Articole similare