marți, 07 iulie 2020

VIDEO | Buzoianul Andrei Ursu alături de o fostă iubită a lui Smiley, în clipul noii piese

În mai puţin de şase luni buzoianul Andrei Ionuţ Ursu, reinventat sub titulatura WRS, semnează deja al treilea single cu care atacă topurile. „Hadi” este un imn al vacanţei, al unei stări de bine, care aduce vara mai aproape şi promovează iubirea fără bariere culturale, sociale sau rasiale.

Andrei Ionuţ Ursu s-a lansat iniţial ca dansator, devenind cunoscut în trupele de dans ale ProTv şi ale unor artişti precum Inna, Antonia, Loredana, Carla’s Dream etc. Ulterior avea să fie cooptat de Smiley, în 2016, în boybandul Shot. Astăzi, WRS este pe cont propriu şi după succesul înregistrat cu primul single, „Why”, în luna ianuarie, este considerat unul dintre artiştii interesanţi din noul val.

Pentru clipul noii piese, buzoianul a apelat la o mai veche cunoştinţă a sa. Este vorba despre Raluca Netca, fost coordonator şi dansatoare în baletul ProTV, despre care presa a speculat că a fost iubita lui Smiley. Raluca Netca a fost coregrafa lui Sandu Lungu în varianta românească a emisiunii „Dancing with the stars“ – „Uite cine dansează“ de la PRO TV şi a avut colaborări (coregrafii şi clipuri de imagine) pentru Inna, Antonia, Alina Eremia, Alexandra Stan, Corina, Smiley.

„O piesă despre dragostea fără graniţe”

Ideea piesei „Haidi” şi a mesajului îi apartine buzoia­nu­lui Andrei Ursu (aka. Wrs) şi, după cum spune el, totul a început în urmă cu doi ani, iar abia acum a prins contur, după o sesiune cu Domino – Costel Dominţeanu, având un sound deep house şi etnic. „Hadi” este un cuvânt turcesc, care înseamnă „haide”, în şase limbi, în care şi pronunţia este similară. Acesta reprezintă şi mesajul piesei, acela de „call to action” pentru o dragoste fără graniţe, care nu ţine cont de naţiona­litate, etnie sau sex, o dragoste universală.

„Am început linia melodică pentru Hadi acum doi ani şi mereu mi-a rămas într-un do­cument în telefon, iar acum câteva luni, când Costi mi-a arătat un beat, începusem să scriu pe el şi instant mi-a ve­nit linia asta în minte, pentru că semăna foarte mult cu vibeul celui pe care-l scrisesem atunci. Linia în sine duce într-o zonă de call to action, aşa că m-am gândit care ar fi cel mai puternic şi am ales <Haide>. Am început să mă documentez şi am ajuns mai departe la mesajul piesei, de dragoste fără graniţe, între est şi vest”, a declarat WRS pentru unsitedemuzica.ro

„Raluca Netca este partenera mea de dans de foarte mulţi ani”

Clipul este unul de coregrafie, plin de senzualitate şi energie, în care WRS a avut-o parteneră pe Raluca Netca.

„În ceea ce priveşte clipul, mi-am dorit să filmez un clip de coregrafie, pentru că sunt dansator la bază. Am luat legătura cu Miron, cu care am lucrat foarte mult timp. Deşi ne-a fost mai greu în perioada asta, am reuşit să lucrăm împreună pentru Hadi, el mi-a trimis coregrafia pe un video şi eu am învăţat-o în sufragerie. Vorbind cu Alexandru Mu­reşan, cu care am colaborat pe partea de video, mi-a sugerat că este nevoie şi de o energie feminină pe lângă cea masculină, pentru că piesa este destul de mistică şi plină de sexualitate. Bineînţeles, am vorbit cu Raluca Netca, partenera mea de dans de foarte mulţi ani, care este superbă şi a fost extraordinară în clip. Aşa am ajuns la această echipă minunată şi sunt extrem de mândru de rezultat”, a mai completat WRS.

loading...
error: Content is protected !!