Monden

VIDEO / Buzoianul Albert Gugulan, în semifinala „Românii au talent”

Albert Gugulan are nevoie de susținerea buzoienilor vineri, pentru a ajunge în marea finală „Românii au talent”. Buzoianul are 17 ani și s-a prezentat în preselecții cu un număr spectaculos de interpretare la pian, care avea să îi aducă aprecierea juraților, dar și un loc în semifinala sezonului 13. Vineri, pe 28 aprilie, Albert va demonstra încă o dată de ce pianul este pasiunea lui primordială; el spune că are emoții, dar și foarte multe așteptări.

„Sper să fiu pe placul tuturor. Îmi doresc de mic copil să ajung pe marile scene ale lumii, în fața unui public numeros”, a spus pianistul, în preselecțiile sezonului 13 al show-ului „Românii au Talent”.

Reamintim că în preselecții Albert Gugulan a luat patru de „Da”, după ce i-a impresionat pe cei patru jurați cu actul său artistic. Astfel, jurații profund impresionați de tânărul Albert, au decis să îl trimită pe acesta în semifinala de la „Românii au Talent 2023“. „Albert, eu cred că tu ai cântat pentru marii muzicieni care poate sunt în fața televizorului în momentele astea, pentru profesorii de la Universitatea Națională de Muzică, pentru angajații de la Filarmonică. Adică ei înțeleg nivelul la care ai ajuns tu. Eu după 13 sezoane la «Românii au Talent», mai am nevoie de 13 stagiuni alături de Filarmonica din București, ca să încep să mă pregătesc ușor, pentru că probabil peste vreo 10-15 ani să pot să zic ceva despre ce ai făcut tu aici. Cam ăsta e nivelul între ce ai cântat tu și ce pot să spun eu… și puțină muzică am apucat să ascult în ăștia 50 de ani, dar tu te-ai dus în altă parte. Ești pe altă orbită. Realitatea este că ne-am dori să te vedem în toate etapele următoare ale concursului”, a spus Andi Moisescu. Iar Smiley l-a completat: „Vă zic eu că e cel mai bun pianist pe care l-am avut în 13 sezoane de «Românii au Talent!»”.

Îl susținem și noi și avem încredere că va ajunge în finala showului!

 

 

Articole similare