Acasă Monden VIDEO | Buzoianca Laura Melu i-a impresionat pe jurații de la ,,Românii au talent”

VIDEO | Buzoianca Laura Melu i-a impresionat pe jurații de la ,,Românii au talent”

0
VIDEO | Buzoianca Laura Melu i-a impresionat pe jurații de la ,,Românii au talent”

O adolescentă din Buzău i-a impresionat cu vocea ei pe jurații de la emisiunea de televiziune ,,Românii au talent” de la ProTV, combinând perfect acordurile populare cu cele rock. Pentru aceasta a obținut patru de ,,DA” și a trecut în etapa următoare a concursului.

,,Pe scenă mă simt ca acasă. Mi-au trecut emoțiile și am făcut exact ce mi-am propus să fac. În general nu am curajul să mă arăt lumii și am zis că asta este ceea ce trebuie să fac ca să mă eliberez de această frică. Sunt perfecționistă și o perioadă am vrut să nu mai cânt, pentru că mi s-a părut că nu fac bine ce fac”, spune Laura Melu într-un interviu pentru protvplus.ro.

În vârstă de 17 ani, elevă în clasa a IX-a la Colegiul Național “Mihai Eminescu”, Laura face cursuri de canto de trei ani și jumătate, iar de câțiva ani cântă în Grupul Drăgăi­cuțele al Clubului Copiilor Berca. ,,Doamna profesoară mi-a spus să nu renunț, pentru că o dată ce eu pot să îmbin mai multe stiluri, e ceva rar și că ar trebui să-mi apreciez munca”, spune Laura Melu.

Cântă de mică, însă abia pe la 13 ani părinții i-au ­des­coperit talentul. ,,Pentru că mă ascundeam de ei când cântam, fiind perfecționistă, aveam impresia că o să greșesc mereu. Am ajuns la canto printr-un prieten de familie care mi-a spus că își are fata acolo și că e foarte bine ceea ce face și că ar trebui să încerc și eu. Și m-am dus, și mare mi-a fost surpriza când am văzut că acolo era canto popular și eu nu mă ­dusesem pentru canto ­po­­pular, dar am continuat să fac asta și am ajuns să fac ce fac astăzi cu mare plăcere”, spune Laura Melu.