Actualitate

VIDEO / Buzoian prins la volan cu 243 km/h pe A3

Un bărbat din județul Buzău a fost prins, vineri, la volanul unei mașini circulând cu 243 km/h pe sectorul de autostradă A3, în județul Brașov. Potrivit IPJ Brașov, șoferul a fost prins cu aparatul radar de către polițiștii din cadrul Poliției Stațiunii Râșnov într-o acțiune pe sectorul de autostradă A3, în județul Brașov.

Polițiștii au fost mirați după ce au observat că în mașina sport pe care o conducea bărbatul se mai aflau trei copii, cărora șoferul nu dorea decât să le demonstreze cu ce viteză maximă poate merge mașina lui.

Bărbatul a fost amendat și i s-a suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 120 de zile de la momentul identificării, ceea ce a făcut ca deplasarea să fie continuată de o altă persoană.

 

 

 

VITEZĂ EXTREMĂ ÎNREGISTRATĂ DE APARATUL RADAR PE A3

Polițiștii din cadrul Poliției Stațiunii Râșnov au surprins cu aparatul radar un autoturism care circula cu viteza de 243 km/h, pe sectorul de autostradă A3, în județul Brașov.

Recordul deosebit de periculos a fost înregistrat astazi, 02 iunie, într-o acțiune pe care polițiștii brașoveni au organizat-o pentru a menține climatul de siguranță rutieră pe drumurile publice din județ, în contextul minavacanței prilejuită de sărbătoarea Rusaliilor, atunci când este cunoscută o creștere a numărului de vehicule și turiști.

După ce l-au tras pe dreapta pe conducătorul auto, un bărbat din județul Buzău, polițiștii au fost extrem de îngrijorați când au observat că în vehiculul sport se mai aflau alți trei copii, pentru care șoferul nu dorea decât să le demonstreze cu ce viteză maximă poate rula autovehiculul său.

Din fericire, acestă acțiune periculoasă a fost oprită la timp de polițiști, iar pentru viteza cu care bărbatul a circulat, a fost amendat și i s-a suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 120 de zile de la momentul identificării, ceea ce a făcut ca deplasarea să fie continuată de o altă persoană.

Tot în cadrul activităților de monitorizare a traficului rutier de astăzi, până la acest moment altor 5 conducători auto le-au fost reținute permisele de conducere pentru încălcarea regimului legal de viteză.

„Poliția Rutieră Brașov cere conducătorilor auto să respecte normele rutiere și să nu întreprindă acțiuni care să le poată pune viața în pericol.” conform agentului șef principal de poliție,Daniel ZONTEA, purtător de cuvânt al IPJ Brașov.

Publicată de BrasovTV.com pe Vineri, 2 iunie 2023

Articole similare