Monden

VIDEO | Andrei Ursu și Theo Rose fac furori cu piesa „Noaptea ne fură iubiri“

Noua melodie este extrasă de pe albumul „Cântece de Inimă″, pe care buzoianul îl lansează zilele acestea

O nouă piesă, o nouă colaborare, multe emoții și sensibilitate! Este vorba despre buzoianul Andrei Ursu și noua piesă „Noaptea ne fură iubiri”, o colaborare de succes cu vedeta Theo Rose. Cunoscut pentru abordarea sa sinceră și emoțională în muzică, Andrei Ursu își surprinde fanii din nou și aruncă pe piața muzicală un alt hit, pe lângă cele două lansate recent, „Hai, Inimă!” și „Îndrăgostiți de atâtea ori”.

Stilul nou și proaspăt al acestui volum personal ce va fi lansat în aceste zile, „Cântece de Inimă”, vine la pachet și cu o promisiune, aceea de a atinge corzile sensibile ale ascultătorilor, oferind o experiență muzicală captivantă și profundă, la fel cum este și această colaborare cu Theo Rose pentru „Noaptea ne fură iubiri”.

Cine va asculta acest nou hit va auzi ritmul unui acordeon ce stă drept fundal pentru vocile armonioase ale lui Theo Rose și Andrei Ursu, care cântă despre începuturi noi în iubire. „Sunteți gata să vă întoarceți în timp odată cu cu noi? Videoclipul piesei <Noaptea ne fură iubiri> e un deliciu vizual cu un aer retro autohton!”, a scris buzoianul pe rețelele de socializare.

Reamintim că Andrei Ursu, unul dintre cei mai cameleonici artiști din industria muzicală din România, a reușit să depășească granițele muzicale, lansările sale fiind ascultate peste tot în lume odată cu participarea la Eurovision cu piesa „Llamame”. În 2022, a lansat și primul său EP, „Mandala”, ce conține cinci piese, printre care și „Llamame”. Anul trecut, artistul a prezentat primul album, „Fiesta’23”, o combinație de sunete latino clasice și noi. Acum, acesta a ales o nouă direcție creativă care promite rezultate cel puțin la fel de spectaculoase.

Noua coaboratoare a buzoianului, Theo Rose, este una dintre cele mai populare și versatile artiste din România. Cu o carieră în continuă ascensiune, ea a reușit să cucerească inimile publicului prin intermediul unor piese și colaborări de succes. Printre cele mai cunoscute melodii ale sale se numără „Cămașa”, „Gipsy Run”, „Bravo Lor, Au Stil Țiganii”, piese ce înregistrează vizualizări de ordinul milioanelor pe YouTube.

Articole similare