Monden

VIDEO / Andrei Ursu a lansat o nouă piesă din albumul „Cântece de Inimă”

Melodia se numește „Îndrăgostiți de atâtea ori” și este a doua piesă din noul proiect al buzoianului

Luna cadourilor este plină pentru activitatea muzicală a lui Andrei Ursu și planurile profesionale curg lanț! Este din nou „în cărți” pentru premiile Elle la categoria Best Male Artist pentru proiectele lui muzicale, iar decizia lui de schimbare a stilului și numelui i-au conturat primul album propriu, „Cântece de Inimă”.

Prima piesă de pe acest nou album a fost lansată zilele trecute, se intitulează „Hai, inimă!” și are un videoclip retro. Andrei a prezentat-o în emisiunile TV și la radio, unde a cântat-o live. În același timp a anunțat și pregătirea celei de-a doua piese din acest album, „Îndrăgostiți de atâtea ori”, pe care a lansat-o vinerea trecută, pe 15 decembrie. Clipul pentru această piesă este filmat într-un loc special, într-un oraș al iubirii, Parisul. „Alt loc mai potrivit decât Parisul pentru a filma videoclipul celei de-a doua piese nu se putea! Abia aștept să împărtășesc cu voi povestea acestei piese”, a scris Andrei Ursu pe rețelele de socializare.

Reamintim că din luna octombrie, buzoianul a anunțat schimbarea de stil și de look din viața sa, precum și cea de nume, odată cu asumarea relației cu partenerul său de viață și mutarea în casă nouă. Anul trecut a fost anul de glorie al artistului care s-a lansat cu numele Wrs și a reprezentat România la Eurovisionul 2022.

 

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker