duminică, 24 ianuarie 2021

VIDEO | Andreea Runceanu, o nouă interpretare de excepție: „Jerusalema”, la Crucea Eroilor de pe Caraiman

Buzoianca Andreea Run­ceanu, lidera cvartetului Amadeus și verișoara regretatei Mihaela Runceanu, continuă să își încânte fanii din lumea întreagă cu postările sale inedite de pe pagina de socializare.

Violonista care a strâns sute de mii de likeuri și mii de comentarii la clipurile din vară, când s-a filmat interpretând piese celebre într-un superb lan de floarea soarelui, apoi la Castelul de Lut de la Sibiu sau pe Transfăgărășan, revine cu un nou clip care a stârnit atenția publicului din lumea întreagă. Andreea a urcat lângă Crucea Eroilor de pe Muntele Caraiman, aflată la nu mai puțin de 2.291 de metri, îmbrăcată subțire, dar cu pasiune în suflet și zâmbetul pe buze, și a interpretat hitul internațional al toamnei, „Jerusalema”. Buzoianca a demonstrat că nu există bariere atunci când pasiunea învinge totul.

„Când în țara mea mă lovesc în suflet titluri de știri, caut vești care îmi dau speranță”

„Felul meu de a supra­viețui realității dure. Când totul se prăbușește în jur, când mă simt neputincioasă și prea mică să pot schimba ceva, când în țara mea mă lovesc în suflet titluri de știri care aș fi vrut să nu existe vreodată, caut locuri cu soare, caut vești care îmi dau speranță, oameni calzi și buni, sau dau o îmbră­țișare cuiva care are ne­voie”, este mesajul care însoțește impresionantul clip postat de Andreea Runceanu pe Facebook.

Conform unei legende, Crucea de pe Caraiman, unde buzoianca a filmat clipul, a fost realizat datorită unui vis pe care l-ar fi avut Regina Maria, în care a văzut Munții Bucegi „stropiți cu sângele eroilor”. În urmă acestui vis, ar fi decis ­edificarea monumentului de pe Caraiman. Legenda a circulat și în perioada comunistă și mai apoi, fără ca cineva să aducă vreo dovadă în acest sens; rezultatul acestei ­legende a dus la atribuirea meritelor de inițiere și construire Re­ginei Maria.

Fani din toată lumea se declară îndrăgostiți de țara noastră

Postarea fondatoarei trupei Amadeus a strâns deja zeci de comentarii, cele mai multe din partea fanilor din străinătate. Interesant este că unii dintre cei care au văzut clipul s-au arătat atât de impresionați de ­ima­ginea de pe Caraiman încât au declarat că s-au îndrăgostit de țara noastră grație clipurilor postate de Andreea. „Sinceră să fiu, a început să îmi placă foarte tare țara voastră de când te-am cunoscut pe tine. Dacă mă întrebi cum s-a întâmplat asta, ți-aș spune că probabil m-au fascinat muzica și clipurile tale. Atât de multe locuri frumoase!”, i-a transmis buzoiencei o fană din Filipine.

loading...
error: Content is protected !!