marți, 09 martie 2021

Iustin Radu Mihai, băiatul de aur al gimansticii buzoiene!

• Sportivul de la CSS Buzău, campion absolut la Juniori 2

Performanță de excepție pentru secția de gimnastică a Clubului Sportiv Școlar Buzău! Tânărul Iustin Radu Mihai, component al lotului național și una din cele mai mari speranțe ale gimnasticii românești, a făcut un concurs de excepție în cadrul Campionatelor Naționale de juniori 1 și 2 și seniori de la Ploiești.

Iustin a cucerit nu mai puțin de șase medalii, dintre care patru au fost de aur, prin­tre care și cea de la individual compus, buzoianul devenind astfel campion național absolut al juniorilor 2! Iustin Radu Mihai, sportiv pregătit la CSS Buzău de Gabriela Constantin, a mai cucerit titlurile naționale la inele, sărituri și paralele, cele două medalii de argint venind la sol și bară.

„O performanță mare pentru clubul nostru! Dacă va fi sănătos, băiatul va ajunge foarte departe, este un talent deosebit”, a declarat, pentru OPINIA, directorul CSS Buzău, Gabriel Nicolau.

Campionatele Naționale indivi­duale de gimnastică artistică masculină s-au defășurat între 12-14 noiembrie, la Ploiești, fără spectatori. Între participanți s-au numărat și componenții lotului olimpic, printre care și Marian Drăgulescu, multiplul campion care va împlini 40 de ani în luna decembrie.

Frații Burtanete, multipli medaliați la Juniori I

Plecați la Steaua după desființarea secției de gimnastică de la SCM Gloria, frații Robert și Gabriel Burtanete se mențin în top. Descoperiți și crescuți tot de CSS Buzău, cei doi gemeni au cucerit tot aurul în întrecerile de la Juniori 1! Gabriel a obținut patru medalii de aur – individual compus, sărituri, paralele și bară, două de argint – inele și sol și una de bronz – cal. Robert a devenit campion național la sol, cal și inele și a mai cucerit două medalii de argint, la individual compus și sărituri.

loading...
error: Content is protected !!