duminică, 24 ianuarie 2021

VIDEO | Alexandra Robea a impresionat jurații X Factor cu povestea și cu vocea ei

• Buzoianca a primit trei de ,,Da” pentru piesa „Mulțumesc, iubită mamă”, dedicată tuturor femeilor care își cresc singure copiii

Săptămâna trecută, o nouă voce cu origini buzoiene a sensibilizat jurații X Factor, transmițând emoție și ambiție totodată, dar și talent, iar artiștii au hotărât la unison că  Alexandra Robea are un glas de excepție și o  sensibilitate aparte. „Lady în pink”, cum au numit-o jurații, a transmis o ener­gie debordantă și un zâmbet molipsitor.  Alexandra, în vârstă de 27 de ani, a spus că a venit la X Factor pentru a arăta cât e de talentată. De loc din Buzău, Alexandra s-a acomodat rapid ritmului din București. „Îmi doresc să înfrunt teama asta de scenă într-un fel”, a declarat tânăra, care spune că, deși e corporatistă, sufletul ei se duce mereu către muzică.

Cel mai mare fan al Alexandrei este fiul ei de 4 ani, despre care ea spune că este cel mai important bărbat din viața ei. Alexandra a trecut printr-un divorț dificil și partea și mai grea a fost că a trebuit să plece din Buzău să își caute de lucru, iar băiețelul a rămas cu mama ei. „Îmi doresc feelingul acela, sentimentul acela de a fi pe scenă și de a avea luminile în față”, a spus cu emoție Alexandra, nerăbdătoare să arate juraților X Factor ce poate.

Buzoianca a interpretat piesa „Mulțumesc, iubită mamă”, aducând un omagiu tuturor mamelor care își cresc singure copiii, la fel cum a făcut și ea, iar Loredana a aplaudat-o și i-a spus că este „puternică și învingătoare”. Vocea ei și felul în care a interpretat această piesă i-au umplut ochii de lacrimi mamei ei, care o susținea din culise. „Consider că a împacheta o piesă într-un moment e destul de important într-un show TV”, a spus Florin Ristei. Alexandra a primit trei  de „Da” la final, fiind pe lista juraților X Factor.

loading...
error: Content is protected !!