Monden

VIDEO | Albert Gugulan, interpretare magistrală în marea finală „Românii au talent”

Un spectacol de neuitat și o finală pe care cei de acasă au urmărit-o cu atenție la fiecare minut! Rareș Prisacariu a câștigat vineri seară marele trofeu „Românii au talent”, premiul în valoare de 120.000 de euro și titlul de cel mai talentat concurent. Într-o finală spectaculoasă, Rareș a reușit să ajungă la inimile oamenilor prin versurile recitate și să-i convingă pe telespectatori că merită votul lor și șansa de a triumfa.

Tot vineri seară a fost desemnat și câștigătorul premiului de originalitate de 10.000 de euro. După o săptămână de vot, telespectatorii au ales să-l susțină pe Sandip Brahamin. Pe locul doi s-au clasat dansatorii Olya și Valera din Ucraina, iar pe locul al treilea a fost Oleg Spînu.

Nici Albert Gugulan, buzoianul nostru talentat, nu a părăsit finala fără să emoționeze în stilul caracteristic, mai ales că a cântat legat la ochi. „M-a emoționat foarte tare acest moment, la o partitură atât de grea ai riscat și te-ai legat la ochi… Ești una cu pianul! Ai dat o altă definiție pianului! Ai toată admirația mea!”, l-a lăudat Andra. Cât despre Bobonete, el a făcut remarca încrezătoare: „De aici încolo, noi o să tot auzim de tine!”. Dragoș Bucur i-a apreciat momentul ca fiind unul deosebit, iar Andi Moisescu a recunoscut că momentul lui a fost pentru el dincolo de puterea de înțelegere a prezentatorului. „Avem în fața ochilor unul dintre cei mai mari viitori pianiști ai lumii!”, a mai completat Andi. Albert Gugulan a cântat legat la ochi o compoziție a lui Franz Liszt.

Chiar dacă nu a fost în topul finaliștilor, Albert Gugulan a spus în continuare că nu ar putea vedea viața fără muzică și că prin asta trăiește. Tânărul moștenește acest talent atât din partea mamei, cât și din partea tatălui, care cânta la acordeon, iar mama este solistă vocală. De asemenea, străbunicul său a fost un violonist consacrat. „Mulțumesc din toată inima tuturor și întregii echipe «Românii au talent», pentru toată încrederea și ajutorul acordat. Nu mă așteptam să am atât de mulți susținători. Mi-am dorit din suflet să ajung până aici. Datorită lui Dumnezeu și vouă am ajuns până aici! Pentru mine contează foarte mult că atât de mulți oameni au început să mă susțină! Vă mulțumesc foarte mult!”, a fost mesajul transmis de buzoian după finala Românii au talent“.

Marea finală a fost lider absolut de audiență în intervalul orar 20.28 – 24.25.

Articole similare