Sport

Victorii pentru Metalul și Olimpia, scor de tenis între Brăila și Limpeziș

Metalul este de neoprit în seria a II-a, serie care a devenit o întrecere între buzoieni și CSM Focșani. Alb-albaștrii și-au trecut în cont încă o victorie, surclasând în week-end pe Unirea Braniștea, cu 2 la 1. Pentru buzoieni au marcat Ionuț Pelivan, fotbalist care face un sezon excelent, și veteranul Sergiu Arnăutu, bomberul de serviciu din trupa lui Vali Stan. Golul primit a fost abia al patrulea în această stagiune, buzoienii fiind echipa cu cea mai bună apărare din toată Liga a III-a, indiferent de serie.

Victoria cu Braniștea ar putea însemna un mare serviciu pentru CSM, echipă care trece, de asemenea, printr-o perioadă de grație. Râmnicenii s-au impus acasă, 4-1 cu Sporting Liești, atingând borna 19, cu un singur punct sub Braniștea, deci cu șanse mari de a accede în play-off, obiectiv care părea foarte îndepărtat acum o lună. Pentru Olimpia, a fost cea de-a patra victorie consecutivă, semn că lucrurile s-au redresat în vestiarul galben-albastru.

Din păcare, Limpeziș n-a reușit un rezultat pozitiv la Brăila. Etapa cu numărul 13 chiar a fost cu ghinion pentru Voința, Dacia Unirea impunându-se cu un concludent 6 la 0. Cu 11 puncte, Limpeziș e pe penultimul loc, deasupra celor de la Șuțești, dar la egalitate cu Ianca, echipa de pe 8. Este cert, însă, elevii lui Virgil Nițoi vor juca, și în această stagiune, în play-out.

Două etape se vor mai disputa în acest an, seria a II-a urmând să ia pauză până în martie. Runda viitoare, Metalul joacă în deplasare la Liești, Limpeziș pe teren propriu, cu Hamangia Baia, în timp ce Olimpia se va deplasa în județul Brăila, pentru meciul cu „lanterna” Șuțești.

Articole similare