Sport

Victorie obligatorie pentru Metalul

Antepenultima etapă programată în acest an în Liga a 3-a vine cu misiuni diametral opuse pentru cele două echipe buzoiene. Dacă, în mod normal, în cazul Metalului, nu s-ar pune decât problema scorului pe terenul ultimei clasate, Sportul Chiscani, CSM Rm. Sărat are parte de una dintre cele mai complicate deplasări din campionat, la Liești.

SPORTUL CHISCANI – METALUL BUZĂU, sâmbătă, de la 14.00

Cu un meci în minus, Metalul a ieșit în afara locurilor de play-off, iar până la restanța de marți, cu Liești, trebuie să rezolve problema deplasării la cea mai slabă echipă din campionat. Sportul Chiscani nu are cum să pună probleme buzoienilor, care au desființat-o, 8-1, în me­ciul din tur, de pe sintetic. Dincolo de cele 3 puncte obligatorii și golaverajul aferent, meciul cu Chiscani a picat cum nu se putea mai bine pentru trupa lui Vali Stan. Doi dintre oamenii săi de bază, mijlocașii Cl. Zamfirescu și Tudorică, își vor ispăși suspendarea sâm­bătă și vor fi buni de joc marți, în restanța cu Liești.

SPORTING LIEȘTI – CSM RM. SĂRAT, sâmbătă, de la 14.00

,,Dubla” cu Dinamo Bacău, de pe urma căreia s-a ales cu șase puncte, și amâ­narea meciului dintre Me­talul și Liești, au urcat-o pe CSM Rm. Sărat, temporar, pe loc de play-off. Sâmbătă, râmnicenii vor încerca să-și păstreze această poziție și după partida de la Liești, cu o echipă care a avut un episod mai puternic de infectări în lot, care a și dus la amânarea jocului de la Buzău. ,,Întâlnim un adversar de calibru, care în prezent ocupă locul al treilea în clasament! Noi, de pe poziția a patra, ne păstrăm ambiția și încre­derea în puterile noastre, în spiritul echipei, în forma bună pe care o traversăm”, a transmis clubul râmnicean pe pagina oficială de Facebook.

Liga a 3-a – Etapa a 13-a

 • Aerostar Bacău – CS Făurei
 • CSM Focșani – Dinamo Bacău
 • Viitorul Ianca – Oțelul Galați
 • Sportul Chiscani – Metalul Buzău
 • Sporting Liești – CSM Rm. Sărat

Clasament

 1. OȚELUL 30 p.
 2. CSM Focșani 29 p.
 3. Liești 22 p.
 4. CSM Rm. Sărat 21 p.
 5. Metalul 20 p.
 6. Aerostar 18 p.
 7. Ianca 16 p.
 8. Dinamo Bacău 7 p.
 9. Făurei 7 p.
 10. Chiscani 0 p.

Articole similare