vineri, 16 aprilie 2021

Victorie obligatorie pentru Metalul, la Rm. Sărat vine echipa cu scorul campionatului

Etapa a 14-a a celui de-al treilea eșalon fotbalistic vine cu noi provocări pentru cele două echipe buzoiene. În Seria a 2-a, CSM Rm. Sărat vrea să confirme victoria de la Valea Mărului, de săptămâna trecută, iar pentru aceasta trebuie să treacă peste o confruntare foarte dificilă cu Viitorul Ianca. În Seria a 4-a, ­Me­talul merge după toate punctele pe terenul ultimei clasate, pentru a se pune la adăpost în perspectiva programului din ultima parte a campionatului. Odată cu trecerea la ora de vară, startul oficial al meciurilor din Liga a 3-a se dă de la ora 17.00.

CS BALOTEȘTI – METALUL BUZĂU, vineri, ora 17.00

Înaintea unui final de sezon de foc, în care urmează să dea replica celor două ,,mari” ale seriei, Steaua și FCSB 2, dar și Progresului Spartac și celor de la Dinamo 2, Metalul are parte, în prologul etapei, de o partidă de ,,încălzire”, pe terenul ultimei clasate, CS Balotești, formație ce nu a strâns decât un punct pe parcursul campionatului. O deplasare facilă, în care este posibil ca antrenorul Vali Stan să folosească o formulă de echipă în care să-și facă loc jucători utilizați mai puțin până acum. Nu au fost probleme în tur, când Me­ta­lul s-a impus cu 3-0, prin ,,dubla” lui Andrei Pavel și reușita lui Andrei Badea.

Seria a 4-a – Etapa a 14-a

 • Dinamo 2 – Chiajna 2
 • FCSB 2 – CS Tunari
 • CS Balotești – Metalul
 • Voluntari 2 – Steaua
 • Progresul – Rapid 2

Clasament

 1. STEAUA 33 p.
 2. FCSB 2 31 p.
 3. CS Tunari 23 p.
 4. Progresul 22 p.
 5. Metalul 20 p.
 6. Voluntari 2 15 p.
 7. Dinamo 2 15 p.
 8. Rapid 2 14 p.
 9. Chiajna 2 7 p.
 10. Balotești 1 p.

CSM RM. SĂRAT – VIITORUL IANCA, sâmbătă, ora 17.00

Cel puțin după ultimul rezultat, adversara de sâmbătă nu arată deloc bine pentru CSM Rm. Sărat. Brăilenii de la Viitorul Ianca vin pe Muni­cipalul râmnicean după un incredibil 11-0 administrat Chiscanului, formație pe care CSM abia a învins-o în primul meci de la reluarea campionatului. Ianca ar fi rămas oricum un adversar dificil pentru râmniceni și dacă nu ar fi venit după un astfel de scor. Fără să convingă în mod deosebit, CSM Rm. Sărat are două victorii în sezonul de primăvară, cea de la Valea Mărului, din etapa trecută, lăsând de înțeles că acel 0-5 de la Liești nu a lăsat urme prea adânci. În tur, cînd râmnicenii erau pe val și cochetau cu primul loc, a fost egal, 1-1.

Seria a 2-a – Etapa a 14-a

 • Dacia Brăila – CSM Bacău
 • Liești – Valea Mărului
 • CSM Rm. Sărat – Ianca
 • Chiscani – CSM Focșani
 • Oțelul – CS Făurei

Clasament

 1. OȚELUL 29 p
 2. Brăila 28 p.
 3. CSM Focșani 23 p.
 4. Liești 23 p.
 5. Rm. Sărat 23 p.
 6. Ianca 19 p.
 7. CSM Bacău 14 p.
 8. Valea Mărului 10 p.
 9. CS Făurei 5 p.
 10. Chiscani 5 p.

loading...