Sport

Victorie la scor pentru FC Buzău în primul amical al iernii. Apariție bizară în echipa din Crâng

Aflată de luni, 17 ianuarie, în cantonament la Rm. Sărat, FC Buzău a susținut un prim meci amical, pe stadionul “Olimpia”, împotriva divizionarei a treia locale, CSM. Un test câștigat fără probleme de echipa din Crâng, care s-a impus cu scorul de 5-1 (1-0). Pentru trupa lui Cristi Pustai au marcat Cristian Ciobanu, Mihai Neicuţescu (2), Ciprian Petre și Tudor Oltean.

Cristi Pustai a folosit în acest prim amical al iernii și jucătorii sosiți în această iarnă, cu excepția atacantului Valentin Balint: Robert Sălceanu, Dorin Burlacu, Mihai Neicuțescu și Gonzalo Latorre. De notat că pentru echipa buzoiană e evoluat în testul cu CSM Rm. Sărat și un fundaș grec în vârstă de 29 de ani, Christos Intzidis, legitimat ultima dată la formația FC Kelantan, din Malaezia! În trecut, fotbalistul elen a mai avut câteva apariții episodice în România, la Miercurea Ciuc și Chiajna.  

FC Buzău (repriza I): R. Stoian – Intzidis, A. Lopez, R. Sălceanu, R. Zamfir, Gaitan, Paţurcă, Ekollo, Al. Munteanu, Cr. Ciobanu, Chică-Roşă.

FC Buzău (repriza a II-a): Horeboiu – Intzis, Oteliţă, Vîrtej, D. Burlacu, Dr. Lazăr, T. Oltean, Latorre, Neicuţescu, C. Petre, Kanda

Următorul meci amical este programat vineri, 28 ianuarie, de la ora 15.00, împotriva Metalului, pe terenul sintetic din Crâng.

 

Articole similare