Sport

Victorie! Gloria s-a impus în Bulgaria, 3-0, cu Dobrudzha Dobrich

Început de bun augur pentru Gloria în cantonamentul bulgar. Echipa buzoiană s-a impus marți, la scor de neprezentare, în fața celor de la Dobrudzha Dobrich, echipă modestă, clasată pe penultimul loc în eșalonul secund de la sud de Dunăre.

Echipa pregătită de Adrian Mihalcea a învins cu scorul de 3 la 0, la pauză 2 la 0, într-un meci în care a mai ratat câteva mari ocazii.

Pentru formația din Buzău a deschis scorul Andrei Pandele, în minutul 19, cu un șut de la marginea careului. Uriașul Joseph God­win a majorat scorul cu câteva minute înainte de pauză, după ce a reluat cu capul din 7 metri, în plasa bulgarilor.

Scorul de forfeit a fost completat de Vali Muntea­nu, după o acțiune personală a veteranului născut la Galați, încheiată cu un șut imparabil. Gloria a dominat copios, trecându-și în statistici și două bare, după șuturile lui Godwin și Boiciuc.

  • Adrian Mihalcea a început partida cu: Denis Rusu – Bogdan Oteliţă, Daniel Vîrtej, Kamil Wiktorski, Robert Sălceanu, Andrei Pandele, Ariel Lopez, Răzvan Greu, Istvan Fulop, Andrei Blejdea, Joseph Godwin.
  • Au mai jucat: Relu Stoian, Dragoş Horeboiu – Valentin Alexandru, Valentin Munteanu, Dinko Trebotic, Alexandru Boiciuc, Sampaio Feitoza, Pablo Gaitan, Kristi Marku, Alexandru Şuteu, Rareş Uţiu.
  • Rezerve neutilizate: Victor Angelov, Dragoş Lazăr şi Bogdan Brîncovean

Următorul amical de pe agenda Buzăului este fixat pe 5 februarie, adversară fiind Spartak Varna, lanterna roșie din prima „Parva Liga”, primul eșalon bulgar.

Chernomores Balchik (Liga a III-a) și Cherno More Varna, sunt celelalte două trupe pe care le vor întâlni elevii lui Mihalcea. Cel mai probabil, la revenirea din Bulgaria, programul Gloriei va fi completat cu alte câteva meciuri amicale, înainte de reluarea ligii secunde.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker