Sport

Victorie esențială

1-0 cu Csikszereda și Gloria e pe loc promovabil

După patru remize consecutive, Gloria avea nevoie ca de aer de o victorie care să o propuleseze în clasament peste oponenta de azi, Csikszereda, principala adversară în cursa pentru cel de-al doilea loc promovabil.

Buzoienii au atacat încă din start, au avut câteva situații bune de a marca și au deschis scorul în minutul 27, prin Ovidiu Perianu. Un mare merit la gol l-a avut Dobrosavlevici, după ce stoperul a ucat în atac și a trimis inteligent la marginea careului, pentru mijlocașul împrumutat de la FCSB. Perianu a plasat balonul aproape de bară, fără reacție din partea goalkeeperului ciucanilor.

În repriza secundă, oaspeții au avut inițiativa, iar Gloria a încercat arma contraatacului. Cele mai mari ocazii le-au avut tot buzoienii, la șuturile lui Rădulescu și Benzar. Echipa lui Prepeliță a consercat bine rezultatul, ciucanii neavând nicio oportunitate clară de gol.

Grație victoriei, cu 41 de puncte în clasament, Gloria Buzău a urcat pe locul 4, al doilea direct promovabil, în condițiile în care în fața sa sunt Corvinul și CSC Șelimbăr, ambele cu câte 45 de puncte și fără drept de promovare.

Mai multe detalii, reacții și declarații, în OPINIA de marți.

Articole similare