Sport

Victorie cu sufletul la gură! HC Buzău – CSM Bacău 29-28 (15-11)

HC Buzău a obținut prima victorie în meciul al doilea din turneul ardelean al Ligii Naționale, care se desfășoară în aceste zile la Turda și la Cluj Napoca! Handbaliștii buzoieni au trecut la limită, scor 29-28, de CSM Bacău, într-un final cu mari emoții, în partida disputată marți la prânz în Sala “Horia Demian” din Cluj-Napoca.

În fața unei echipe resuscitate odată cu venire ape bancă a lui Sandu Iacob, echipa buzoiană s-a aflat tot timpul la conducerea jocului, cu o diferență maximă de 5 goluri, înregistrată de mai multe ori pe parcursul celor 60 de minute. Băcăuanii s-au apropiat periculos în final, sperând să salveze măcar un punct. În ultimul minut, Esteki a marcat pentru 29-27, dar Bacăul a avut ultimul cuvânt, însă aruncarea de la 7 metri a lui Crnoglavac n-a mai contat! Victorie importantă pentru HC Buzău, care se menține în Top 8.

Miercuri, de la ora 10.15, tot în Sala “Horia Demian” din Cluj Napoca, HC Buzău va întâlni ultima clasată, CSM Botoșani, în ultimul meci din turneu, contând pentru etapa a 27-a.

Amănunte pe larg, în ediția de mâine a cotidianului OPINIA.

Articole similare