Sport

Victorie așteptată. Gloria trece fără emoții de Mioveni

Meci fără istoric, sâmbătă seară, la Sala Sporturilor Romeo Iamandi. Gloria a dispus de o echipă care era „de bătut” oricum, darămite fără câteva titulare, plecate între timp, din cauza problemelor financiare cu care se confruntă clubul argeșean.

În prima repriză oaspetele au ripostat doar în primele două-trei minute, pentru ca apoi partida să intre pe făgașul normal, cu Gloria în avantaj solid, mărind constant distanța pe tabelă. La pauză, Buzăul conducea cu 17-9, iar cele trei puncte erau aproape obținute.

În actul secund, cam același scenariu, presărat, însă, de câteva momente în care Mioveniul s-a apropiat. Câteva eliminări în tabăra Gloriei au micșorat diferența de pe tabelă, însă nu într-atât încât să se pună problema victoriei. La final, un 31-26 fără emoții, după un joc decent al gazdelor

Pentru Gloria urmează trei meciuri de foc, cele mai importante din acest sezon, de altfel. Joi, acasă cu Dunărea Brăila, deplasare la Bistrița pe 28, și din nou acasă, cu Râmnicu-Vâlcea. Dacă își ia măcar punctele de acasă, sarcină, ce-i drept, dificilă, Buzăul mai poate spera la viza pentru Europa.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker