Monden

Vești noi despre Nea Beni

Artistul buzoian a refuzat o intervenție chirurgicală și a ales tratamentul medicamentos și recuperarea la domiciliu

„Dumnezeu ne iubește! Rugați-vă și vă dau și vești bune. Nea Beni iese pe afară, se plimbă, el a ales, propria lui opțiune, să treacă și să rămână pe medicamente, medicii i-au dat și varianta operației. Nea Beni, consultându-se cu familia, a ales medicația și dă rezultate. Atât timp cât melodiile lui sunt lucrurile sfinte din patrimoniul acestui neam, nea Beni va trăi veșnic. Nea Beni vă iubește pe toți și cu mânuțele alea va mai întoarce roata. Tatăl Ceresc ne iubește și ni-l mai lasă aici, să ne mai bucure sufletele”, a declarat impresarul artistului buzoian, Valentin Guia, la RTV.

Gruia a vorbit, zilele trecute, despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu după ce a fost externat din spital și despre recomandările care i-au fost făcute de medici. Artistul trebuia să fie supus unei intervenții chirurgicale, însă a refuzat să facă acest lucru. Benone Sinulescu va avea nevoie să fie sub observația medicilor pentru o perioadă.

Buzoianul a fost externat recent din spital, iar de atunci a început să se simtă mai bine. Impresarul interpretului a declarat că în momentul externării nu se putea ține pe picioare, așa că a trebuit să fie transportat cu o targă. El a avut arterele înfundate și medicii i-au dat un tratament medicamentos pentru a opri riscurile formării unui cheag de sânge.

La extrernare, soția lui nea Beni a declarat că acesta își ia tratamentul, însă nu ar fi vorba despre artere înfundate, ci despre alte probleme. „Am citit și eu diverse știri pe tema asta, cum că ar avea nu știu ce vene ale inimii înfundate. Trebuie să vă spun că medicii au stabilit că nu e cazul de așa ceva. Doctorii au fost atenți cu soțul meu și foarte amabili. Benone are o vârstă, toți mai trecem și prin boală și, foarte probabil, colesterolul își spune și el cuvântul, dar nu ni s-a spus că este imperativ să facem așa sau pe dincolo”, a spus Elena Sinulescu. În plus, aceasta a declarat că soțul ei a decis să nu vorbească cu presa pentru o vreme. În schimb, susține soția lui Benone Sinulescu, acesta se simte bine și nu și-a pierdut vocea, ba chiar cântă prin casă și prin curte, când iese la plimbare.

 

 

Articole similare