Economic

Vânzările scârțâie? E timpul să treci în online!

Vânzările nu mai merg la fel de bine în magazinul tău fizic? E timpul să faci pasul cel mare și să îți muți afacerea în online! Nu-ți face griji, nu este atât de complicat pe cât pare. Hai să-ți arătăm cum poți să-ți crești afacerea și să atragi mai mulți clienți printr-un website de prezentare sau un magazin virtual.

Pașii pentru a trece în online

  • Stabilește-ți Obiectivele:

Decide ce vrei să obții prin trecerea în online. Vrei să crești vânzările, să atragi noi clienți sau să îți extinzi piața? Definirea clară a obiectivelor te va ajuta să îți construiești strategia.

  • Alege Tipul de Prezență Online:
    • Website de Prezentare: Ideal pentru afacerile care vor să-și prezinte serviciile și să fie găsite de potențiali clienți.
    • Magazin Virtual: Perfect pentru afacerile care vor să vândă produse direct online.
  • Alege o Platformă de Încredere:

Există multe platforme disponibile pentru a crea un website sau un magazin online. Shopify, WooCommerce (pentru WordPress), și Wix sunt doar câteva exemple. Asigură-te că platforma aleasă îți oferă toate funcționalitățile de care ai nevoie.

  • Design și Conținut:

Asigură-te că website-ul tău este atractiv și ușor de navigat. Adaugă descrieri clare pentru produsele și serviciile tale, fotografii de calitate și informații de contact accesibile.

  • Optimizare SEO:

Pentru ca website-ul tău să fie găsit de motoarele de căutare, este important să investești timp în research pentru cuvintele cheie și optimizare SEO. Acest lucru implică utilizarea cuvintelor cheie relevante, crearea de conținut de calitate și asigurarea unei structuri logice a site-ului.

  • Marketing Digital:

Utilizează rețelele sociale, campaniile de e-mail marketing și publicitatea plătită pentru a atrage vizitatori pe site-ul tău și pentru a converti vizitatorii în clienți. Află mai multe despre marketing digital și cum te poate ajuta să îți crești afacerea.

Costuri estimate pentru a face totul singur

Dacă decizi să faci totul singur, trebuie să iei în considerare costurile inițiale pentru domeniu și găzduire (aproximativ 50-100 EUR pe an), un template pentru website (100-200 EUR), și instrumente de marketing și SEO. Pe lângă aceste costuri, trebuie să investești timp prețios – cel puțin 1-2 luni pentru a crea și optimiza site-ul, plus timp constant pentru mentenanță și actualizări. În tot acest timp, ar fi mai avantajos să îți concentrezi energia și eforturile pe creșterea și gestionarea afacerii tale.

Costuri estimate pentru a colabora cu o agenție

Colaborarea cu o agenție poate reduce semnificativ timpul și stresul asociat cu crearea și gestionarea unui website. Costurile inițiale pe piață pot varia între 1000 și 3000 EUR pentru crearea unui website de bază, iar acestea vin adesea cu restricții, cum ar fi un număr limitat de pagini sau produse. De asemenea, multe agenții percep costuri suplimentare pentru mentenanță, adăugarea de produse noi și optimizare SEO. Și e cu o totul alta poveste pentru partea de marketing!

Cum te poate ajuta ilest.ro

La ilest.ro, digitalizăm afacerile mici și locale cu pasiune și profesionalism. La fel ca Ilestul (regionalism care înseamna Drojdie) care are un rol definitioriu în procesul de transformare al făinii și apei în pâine și este inspirația noastra asa și echipa noastră își folosește expertiza pentru a sculpta prezența digitală a companiei tale. Suntem specializați în digitalizare, SEO, publicitate digitală și strategii de conținut, toate personalizate pentru nevoile tale unice. Credem că fiecare afacere merită un loc fruntaș în peisajul digital competitiv.

Promoție Specială: Folosește codul ILESTRO atunci când ne trimiți email sau contactezi și beneficiază garantarea prețului contract pe viață daca ești între primii 10 clienți noi.

La ilest, ne ocupăm de toate aspectele digitalizării afacerii tale. De la Digitalizare si dezvoltare websiteuri, până la optimizare SEO, marketing digital și social media marketing, avem soluții personalizate pentru toate nevoile tale. Echipa noastră de experți dedică timp și resurse pentru a asigura succesul tău în mediul online.

Concluzie

Digitalizarea afacerii tale locale poate părea o provocare, dar beneficiile sunt imense. Poți să faci totul singur, urmând pașii de mai sus, sau poți să apelezi la ilest pentru o tranziție fără probleme. Noi tarifăm pe baza de abonament și doar din momentul în care site-ul tău este funcțional.

Nu mai aștepta! Treci în online și transformă-ți afacerea cu ilest.ro!

Articole similare