Monden

Văduva regretatului Benone Sinulescu crede că lumea i-a uitat soțul

Soția regretatului artist buzoian Benonne Sinulescu spune că mult timp a avut îndoieli și a crezut că se înșală, dar lipsa constantă a înregistrărilor cu îndrăgitul solist din programul televiziunilor centrale a făcut-o ușor-ușor să accepte această idee. „Benone Sinulescu a dispărut de pe micile noastre ecrane foarte repede, la nici doi ani după moartea sa. Chestiunea asta îmi lasă un gust amar în gură! Cât a trăit, televiziunile erau toată ziua la poarta noastră, cu tot felul de propuneri, unele mai trăznite ca altele. După, pare că lumea l-a uitat!”, a declarat Elena Sinulescu pentru cancan.ro.

Ea spune că nu și-ar fi putut imagina vreodată un asemenea scenariu. Însă neagă că ar fi purtat vreodată discuții cu celebrul ei soț despre cum va arăta lumea după moartea acestuia. „După succesul și popularitatea uriașă de care s-a bucurat în timpul vieții, acum am trecut la polul opus, de parcă nici nu a existat. Cu ideea asta mi-e greu să mă împac!”, adaugă femeia. „Benone, sau nea Beni cum îl alinta presa, nu și-a imaginat vreodată că se va ajunge la o asemenea situație, după ce va fi plecat dintre noi. De fapt, nu și-a imaginat nici că sfârșitul său va veni atât de brusc, dar așa s-au întâmplat lucrurile”, își spune văduva regretul.

Elena Sinulescu susține că nu o deranjează faptul că a rămas aproape singură pe lume, cu puține rude, cât o supără faptul că prezența soțului ei pe micile ecrane s-a redus considerabil. „Prietenii lui de scenă nu m-au căutat vreodată. Dar asta nu mă miră foarte tare, fiindcă eram din două lumi diferite, iar eu nu am interacționat prea mult cu cei din viața sa artistică. Nu am avut prea multă treabă cu ei! Eram o familie frumoasă la noi acasă și nu prea discutăm lucruri care țineau de cariera sa, cu excepția celor pe care el își dorea să mi le spună. Nu mă încărca cu orice poveste de viață, mai ales cu cele neplăcute”, adaugă Elena Sinulescu tot în interviul pentru cancan.ro.

Văduva lui Benone Sinulescu susține că uneori cântecele acestuia îi fac mai mult rău! Pe de altă parte, ea a vorbit deschis și despre maniera în care reușește să-și aline dorul de cel care i-a fost partener de viață mai bine de patru decenii. „Sunt zile în care nu pot să-i ascult cântecele, pur și simplu! Îmi face rău și atunci închid aparatul. Prefer mai degrabă să mă reculeg la cimitir în fața mormântului său, unde vorbesc cu el vrute și nevrute, ca în vremurile noastre de altădată”, încheie Elena Sinulescu.

Reamintim că îndrăgitul Benone Sinulescu s-a stins din viață în casa sa de lângă Arad, unde se mutase în ultima perioadă a vieții, la 18 noiembrie 2021, la 84 de ani, din cauza unei pneumonii, după ce se confruntase cu mai multe probleme de sănătate.

Articole similare