marți, 26 mai 2020

UPDATE Scandal lăsat cu bătaie în Primăria Cochirleanca, între primar și viceprimar

UPDATE Atât viceprimarul cât și viceprimarul comunei Cochirleanca au depus plângere penală unul împotriva celuilalt. Stancu a făcut reclamație acuzându-și colegul de lovire, Putinică a depus plângere pentru lovire și amenințare. 

Viceprimarul Marius Putinică a apelat 112 iar o ambulanță a ajuns a fața locului, dar a refuzat transportul la spital. Ulterior s-a prezentat la UPU pentru investigații medicale de specialitate. Acesta prezenta leziuni la nivelul extremității cefalice.

Scandal marți dimineață în Primăria Cochirleanca. Un apel la 112 efectuat astăzi de un angajat al instituției anunța o posibilă agresiune între primarul și viceprimarul comunei.

Polițiștii din Ziduri au ajuns imediat la sediul Primăriei, iar la această oră se iau declarații pentru a se stabili starea de fapt dar și dacă persoanele implicate depun plângeri penale.

Viceprimarul Marius Putinică a declarat pentru șansanews.ro că a fost victima unei agresiuni în biroul său și pe holul Primăriei,  la tot ce s-a întâmplat fiind, potrivit lui Putinică, și martori.

Scandalul ar fi pornit de la faptul că viceprimarul Marius Putinică are de gând să candideze la alegerile locale de anul viitor, și ar avea și susținerea PNL în detrimentul actualului primar Nicolae Stancu.

Cei doi sunt membri PNL dar și cumetri, însă relațiile dintre ei s-ar fi răcit după ce Putinică și-ar fi exprimat intenția de a candida pe listele unei alte formațiuni politice. De curând s-ar fi luat decizia schimbării viceprimarului, ședința Consiliu Local de demitere urmând să aibă loc vineri.

1 COMENTARIU

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!