Politic

Ungureanu, laude publice pentru cei care îi linșează mediatic colegii de partid

Deputatul USR-PLUS de Buzău Emanuel Ungureanu le-a adus laude publice lui Gâdea, Dana Budeanu, Adriana Bahmuțeanu și Victor Ciutacu, după ce aceștia au linșat-o pe colega sa de partid Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, acuzând-o că se opune dezvoltării Spitalului ,,Grigore Alexandrescu’’.

La 30 iunie, Mihai Gâdea i-a cerut lui Barna să o dea afară pe Clotilde Armand din USR. În aceeași zi, la RTV, Dana Budeanu o insulta pe colega lui Emanuel Ungureanu. „Omoară oamenii, omoară copiii! Nemernico care ești! Imbecilo! Totul până la copii! Tu nu ai cum să nu iei gunoiul din spitale. Gunoiul periculos! Nu ai cu cine să vorbești! Vreau să știu și eu ce a fă­­cut Clotilde în viața ei! Nimic! În afară că a fost plasată pe consultanța cu Bechtel. Vreau să știu unde ai lucrat în viața ta!”, a strigat Budeanu.

Acum, deputatul USR-PLUS de Buzău Emanuel Ungureanu îi laudă pe cei doi: ,,După eforturi imense și piedici absurde, Primăria Sector 1 și Primăria Gene­rală a Capitalei au autorizat demolarea celor două co­tețe care împiedicau construirea unui corp de clădire nou, cu bani de la Banca Mondială, un proiect în valoare de 73 de mili­oane de euro. În aceeași zi s-a emis și autorizația de construcție a noului corp de clădire! O imensă bucurie! Un proiect pentru care a luptat ca un tigru în primul rând managerul Spitalului Grigore Alexandrescu, domnul profesor Alexandru Ulici. Știu că nu vă așteptați ca un userist să aprecieze public persoane influente care critică USR-PLUS, însă fără sprijinul public al lui Mihai Gâdea, Victor Ciutacu, Adriana Bahmuțeanu sau al Danei Budeanu, care au criticat justificat <amețiții> din partidul meu care au blocat nepermis acest proiect, luni de zile, fără ajutorul lor nu ajungeam aici astăzi. Trist, dar adevărat. Așa că, astăzi, le mulțumesc frumos tutu­ror celor care au înțeles că este o chestiune de siguranță națională, o problemă de viață și de moarte construirea urgentă a unor spitale noi. Tuturor, le mulțumesc! Rămânem a­proape!“, a scris Ungureanu pe Facebook.

Ulterior, criticat fiind pe Facebook de susținătorii săi, deputatul USR s-a plâns că Armand nu i-a răspuns la telefon.

Nici când este vorba de lăudat șefii, Ungureanu nu are limite. Astfel, el a transmis, sâmbătă, un mesaj de ziua lui Dan Barna în care vorbește despre ,,un partid complicat, USR, și acum și mai complicat, USR PLUS, extrem de greu de gestionat”: ,,Astăzi este ziua de naștere a lui Dan Barna, un prieten la care țin mult, dincolo de apartenența comună la un partid complicat, USR, și acum și mai complicat USR-PLUS, extrem de greu de gestionat. Dincolo de omul politic Dan Barna, care vă poate place sau nu, Dan este un om integru, competent și sufletist, cu un simț al umorului extrem de bun, dovada unei inteligențe remarcabile. Eu îi doresc sănătate și îl asigur de aprecierea mea, indiferent de diferendele de opinie și abordări în deciziile politice. La mulți ani, domnule vicepremier”, a scris, sâm­bătă, pe Facebook, Ema­nuel Ungureanu.

Articole similare