Acasă Politic Ungureanu: Dorința PNL de a reface în culise alianța cu PSD este cât se poate de clară

Ungureanu: Dorința PNL de a reface în culise alianța cu PSD este cât se poate de clară

1
Ungureanu: Dorința PNL de a reface în culise alianța cu PSD  este cât se poate de clară

Deputatul USR de Buzău Emanuel Ungureanu susține că dorința PNL “de a reface în culise” alianța cu PSD este “cât se poate de clară” și că “visul USL nu a murit”. El mai afirmă că “atmosfera care s-a creat în jurul ministerelor USR-PLUS a fost cea de ostilitate”.

Emanuel Ungureanu a declarat, la Radio France Internationale, că observă o ostilitate din partea PNL față de USR-PLUS: “Da, o să vă spun foarte sincer, da. Această ostilitate a existat dintotdeauna și este cât se poate de suspectă modalitatea de acțiune, de data asta a PSD-ului, care pare înțeles cu PNL-ul. Toate moțiunile simple de până acum au fost depuse împotriva unor miniștri USR-PLUS, este un lucru cât se poate de suspect și este cât se poate de clară dorința PNL-ului de a reface în culise alianța cu PSD, este ceea ce am mai spus în foarte multe situații, visul USL nu a murit”, a afirmat Ungureanu.

Referitor la faptul că moțiunile simple împotriva miniștrilor USR PLUS au fost respinse până la urmă la vot, deputatul a spus: “Atmosfera care s-a creat în jurul ministerelor USR-PLUS a fost cea de ostilitate. Luni, un senator PNL a votat în Comitetul Politic PNL ca, la moțiunea simplă împotriva colegului meu Năsui, PNL să voteze pentru această moțiune. Deci există asemenea tensiuni și ele au la bază niște frânări ale reformelor, inclusiv în zona economiei, despre care am mai vorbit. Domnului Năsui i se reproșează și acel denunț pe care l-a făcut la DNA pe Măsura 3. Sunt niște firme atașate de PNL, care pierd bani prin desființarea acestei Măsuri, firme de consultanță dubioase, despre care o să mai vorbesc la timpul potrivit. Deci da, există visul USL încă în viață. Sunt anumite tensiuni, fiind în mod clar între USR-PLUS și PNL ceea ce am numit eu o căsătorie în interes național, nu neapărat o căsătorie din dragoste, mă refer la politică, bineînțeles”, a spus Ungureanu.

1 COMENTARIU

  1. COMENTARIU EDITAT: (…) îl plânge tocmai pe multimiliardarul Năsui! Afacerea Motorola nu a fost derulată cu bani de la buget ci cu băbuțele în Piața Moghioroș!

Comments are closed.