Actualitate

Unde și-a petrecut subprefectul Ilie ziua de naștere

Subprefectul Gabriel Ilie și-a serbat vineri ziua de naștere, dar petrecerea a trebuit să fie amânată o perioadă, din cauza faptului că este infectat cu virusul Sars-Cov-2 și se află în prezent internat la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat. Subprefectul Ilie și-a păstrat simțul umorului și în aceste clipe și a scris pe Facebook că momentan la „petrecerea” privată este prezent doar invitatul Sars-Cov-2, iar băuturile sunt compuse dintr-un cocktail de medicamente administrate prin perfuzie. Gabriel Ilie le-a mulțumit tuturor celor care i-au transmis un gând bun de ziua sa și a adăugat că în aceste clipe valorează cu adevărat sănătatea și iubirea primită de la cei din jur.

„Vă mulțumesc din suflet pentru mesajele și telefoanele primite! Da, astăzi, este ziua mea, 49 de ani!  O sărbătoresc împreună cu un anume Covid Sars – 19 la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat. De câteva zile, eu cu el și cu o grămadă de medicamente o ținem într-o petrecere cu perfuzii și diversitate de cocteiluri! Din când în când vine doamna doctor și echipa și ne mai potolim.

Se pare că petrecerea va fi mai de durată, dar sunt pe mâna unor profesioniști și am încredere că vor opri «petrecerea». Și, cum pe patul de spital filozofezi vrei-nu vrei…. spun doar atât: nimic nu se compară cu privilegiul de a fi sănătos și de a fi lângă oamenii pe care îi iubești și te iubesc! Vă salut cu aceeași prietenie sinceră, vă doresc numai de bine și să  fiți sănătoși!”, a scris subprefectul pe pagina sa de Facebook.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker